Жінки втрачали голову від чоловіка Таюне: побачите Олега Винника у молодості і все зрозумієте (ФОТО)

50-річний Олег Винник і досі являється підкорювачем сердець українських жінок. Можливо через вдалу роботу стилістів чи візажистів, можливо через пісні

Український співак Олег Винник розпочав свою кар’єру за кордоном і саме там здобув популярність. І лише згодом артист почав підкорювати серця українців. Дивлячись на фотографії молодого Винника стає одразу зрозуміло, що його природна врода пророкувала йому успіх та визнання.

Початок кар’єри Олега Винника

Майбутня зірка народилась та виросла в простій родині робітників на Черкащині. Але співати він любив завжди. У 21 рік уже був солістом Черкаського заслуженого українського народного хору ім. Т.Г. Шевченка. Тоді молодий юнак виглядав як справжній рокер, правда з білим волоссям. Довгі пасма та коротенький чубчик робили Олега дуже харизматичним.

Олег Винник в молодості

Зрозумівши, що заробити багато коштів співаючи в хорі Винник не зможе, він вирішив підкорювати Європу. Він найняв репетитора з німецької мови. Через певний час відправився до Німеччини. Там він не одразу став артистом, а деякий час працював звичайним гувернером.

Олег Винник в молодості

Паралельно Олег Винник удосконалював свій талант і вже скоро почав виступати в театрах та їздити на гастролі в інші країни. Саме там він викладався на повну, перевтілюючись в різні образи.

Олег Винник під час роботи в театрі

 

У 2003 році Олег Виник випускає свій перший кліп в Німеччині та починає будувати співочу кар’єру. Саме тоді він нарешті знаходить свій майбутній образ викрадача жіночих сердець. Його стиль в одязі різко змінюється, стає більше елегантним.

Олег Винник

Наразі Олег Винник продовжує підтримувати себе в чудовій формі та абсолютно не виглядає на свої 50 років. Він знайшов себе після тривалих експериментів. Зараз довга зачіска – це його особлива фішка, якою він хизується. І жінкам такий образ брутального чоловіка дуже подобається.