Настя Каменських без макіяжу і з розпатланим волоссям показала, як зганяє зайві кілограми: “Знімаю стрес”

Українська співачка Настя Каменських показала, яким видом спорту вона зараз займається. За словами артистки, цей спорт не лише допомагає їй схуднути, а й допомагає боротися зі стресом.

Настя Каменських із тих жінок, які мають схильність до повноти. Співачка все своє свідоме життя худне. Публіка пам’ятає Настю різною: за роки на сцені артистка була і пишнотілою і стрункою та підтягнутою.

У 2017 році Каменських серйозно взялася за себе та за своє здоров’я. Тоді Настя вирішила не худнути за допомогою екстремальних дієт, як раніше, а віднестись до цього відповідально. Так, співачка почала правильно харчуватися і активно займатися спортом і вже за рік Настя отримала тіло мрії. Стрункою і підтягнутою Каменских залишалася до 2022 року. Та після початку повномасштабної війни, вона як і багато інших людей на фоні стресу почала набирати вагу. В інтерв’ю Єфросиніній Каменських зізналася, що перші півроку війни, вона не слідкувала за тим, що їсть та ще й зловживала алкоголем. Так, співачка набрала 7 зайвих кілограмів.

Вагітна Каменських більше не приховує свій стан
Настя Каменських без макіяжу і з розпатланим волоссям показала, як зганяє зайві кілограми

Зараз Каменських взялася за схуднення. Співачка зізнається, що цього разу вона не женеться за швидкими результатами і худне в задоволення. Так, Настя зі спорту обрала йогу – легкі і розмірені фізичні вправи, які роблять тіло гнучким і допомагають зняти стрес.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Каменських зробила новий допис, де показала, як зранку займалася спортом. Співачка позувала на літній терасі у спортивних штанах, топі та без макіяжу.

У підписі до фото Настя написала, що для неї значить йога.

Так, співачка зізналася, що йога допомагає їй розслабитися.

Йога допомагає розслабитися, зняти стрес, підвищити гнучкість тіла, але її справжня сила полягає у здатності розуміти наші думки та емоції, навчити нас прислухатися до себе і оточуючого світу.

, – зазначила співачка.

Користувачі Мережі засипали Каменських компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Красуня”;
  • “Найкраща співачка в цьому світі “;
  • “Саме так. Йога зі мною з 2006 року, і зараз вона стала моєю опорою, тим, що тримає і надихає.”;
  • “Дуже гарна”.

Популярне

Схожі статті

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.