Алла Пугачова на новому фото вразила непропорційно тонкими ногами: вже стала худішою за Галкіна

Легендарна співачка Алла Борисівна Пугачова кардинально схудла вже у зрілому віці. Зараз артистка хизується своєю тонкою талією і стрункими ногами.

Алла Пугачова – легендарна співачка, яка цікава публіці навіть після того, як вона пішла зі сцени. Прихильники слідкують за життям артистки, за її зовнішнім виглядом та стосунками з чоловіком, який молодший за неї на 27 років.

Варто відзначити, що шлюб з молодим гумористом Максимом Галкіним гарно вплинув на Пугачову. Примадонна й сама помолоділа поряд з молодим чоловіком.

Найперше, що кидається у вічі, це те, що Пугачова дуже схудла. Співачка скинула не один десяток кілограмів і зараз виглядає стрункою, як тростинка. При цьому все життя Алла Борисівна була пишною і ховала свої форми за балахонами.

Як схудла Алла Пугачова? Дієта Примадонни, яка скинула 50 кілограмів зайвої ваги і стала легша за Галкіна
Алла Пугачова скинула близько 50 кілограмів

Нещодавно у Мережі з’явилося нове фото Пугачової, на якому вона позувала разом з Галкіним, своєю подругою Лаймою Вайкуле та іншими друзями.

74-річна співачка постала у стильному образі. Пугачова була одягнена в облягаючі джинси, картату сорочку та у зручних кросівках. Образ Примадонни доповнила лаконічна сумка через плече і висока зачіска з локонами.

Алла Пугачова на новому фото вразила непропорційно тонкими ногами
Алла Пугачова на новому фото вразила непропорційно тонкими ногами

А ось чоловік Алли Борисівни Максим Галкін був одягнений досить просто та стримано: джинси, футболка та вітровка.

Варто відзначити, що Пугачова виглядає набагато молодше свого віку. Звісно, тут не обійшлося без пластичної хірургії, яка в прямому сенсі “на обличчя”. Співачка робила підтяжку обличчя, прибирала навислі повіки і корегувала форму губ. Цікаво, що всі ці операції Примадонна не приховує від публіки. А ось таємницю свого схуднення Пугачова досі тримає в секреті. Так, експерти вважають, що співачка або зробила ліпосакцію, або операцію по зменшенню шлунку. Та сама Алла Борисівна запевняє, що схудла власними силами.

За словами Пугачової, вона притримується суворої дієти і практично не вживає сіль та цукор. Основу її раціону складають свіжі овочі та фрукти. Також співачка п’є багато води та овочеві фреші.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?