Алла Пугачова на новому фото вразила непропорційно тонкими ногами: вже стала худішою за Галкіна

Легендарна співачка Алла Борисівна Пугачова кардинально схудла вже у зрілому віці. Зараз артистка хизується своєю тонкою талією і стрункими ногами.

Алла Пугачова – легендарна співачка, яка цікава публіці навіть після того, як вона пішла зі сцени. Прихильники слідкують за життям артистки, за її зовнішнім виглядом та стосунками з чоловіком, який молодший за неї на 27 років.

Варто відзначити, що шлюб з молодим гумористом Максимом Галкіним гарно вплинув на Пугачову. Примадонна й сама помолоділа поряд з молодим чоловіком.

Найперше, що кидається у вічі, це те, що Пугачова дуже схудла. Співачка скинула не один десяток кілограмів і зараз виглядає стрункою, як тростинка. При цьому все життя Алла Борисівна була пишною і ховала свої форми за балахонами.

Алла Пугачова скинула близько 50 кілограмів

Нещодавно у Мережі з’явилося нове фото Пугачової, на якому вона позувала разом з Галкіним, своєю подругою Лаймою Вайкуле та іншими друзями.

74-річна співачка постала у стильному образі. Пугачова була одягнена в облягаючі джинси, картату сорочку та у зручних кросівках. Образ Примадонни доповнила лаконічна сумка через плече і висока зачіска з локонами.

Алла Пугачова на новому фото вразила непропорційно тонкими ногами

А ось чоловік Алли Борисівни Максим Галкін був одягнений досить просто та стримано: джинси, футболка та вітровка.

Варто відзначити, що Пугачова виглядає набагато молодше свого віку. Звісно, тут не обійшлося без пластичної хірургії, яка в прямому сенсі “на обличчя”. Співачка робила підтяжку обличчя, прибирала навислі повіки і корегувала форму губ. Цікаво, що всі ці операції Примадонна не приховує від публіки. А ось таємницю свого схуднення Пугачова досі тримає в секреті. Так, експерти вважають, що співачка або зробила ліпосакцію, або операцію по зменшенню шлунку. Та сама Алла Борисівна запевняє, що схудла власними силами.

За словами Пугачової, вона притримується суворої дієти і практично не вживає сіль та цукор. Основу її раціону складають свіжі овочі та фрукти. Також співачка п’є багато води та овочеві фреші.