Як Катя Осадча змінювалася роками: від худорлявої дівчинки зі скромною посмішкою до головної леді “плюсів”

Зараз її називають "людина-бренд", тому що, коли говорять: "Катя Осадча", всі українці розуміють, хто це та чим вона займається. "Світське життя" та "Голос країни" завжди асоціюються з її ім'ям.

Це сьогодні її впізнає кожен, майже всі в курсі тих чи інших подій її особистого життя та родини. Але перш ніж стати зірковою телеведучою Катерина пройшла тернистий шлях, почавши його з модельного подіуму.

У 13 років висока худорлява дівчина вирішила підкорити модельний світ. Для цього вона поступає у київську модельну школу, а потім відправляється у Японію. Завдяки своєму характеру вона долає не абиякі труднощі та вже через 3 роки відправляється покоряти Старий Світ. Вона працю за контрактами В Англії, Німеччині, Франції.

Але ще через 2 роки вирішує повернутися на батьківщину працювати тележурналістом. Серед проєктів, якими вона займалася на українських телеканалах “Світське життя” принесло їй приголомшливу популярність завдяки її манері ставити прямі й не завжди зручні питання зірковим особам, як вітчизняним, так і іноземним. Згодом вона досягла таких професійних вершин, що конкурувати з нею вже не міг ніхто. Зрозуміло, що зі змінами в її внутрішньому світі та професійному статусі мінялась зовнішність: на зміну моделі прийшла світська імпозантна левиця. Величезна колекція ексклюзивних капелюхів підкреслювала індивідуальність та, часом, епатажність актриси.

Чергові зміни з Катериною трапилися півтора року назад, коли 24 лютого 2022 року назавжди розділив життя українців на до та після.

І от вже жорсткі та нелояльні питання Осадча задає не зіркам шоу-бізнесу, а працівникам Міжнародного Комітету Червоного Хреста, посадовцям різного роду організацій у рамках волонтерського проєкту “Знайти своїх”, завдяки якому вже зараз знайдено понад 3 тисячі людей.

Зміни у діяльності Катерини відбилися на її зовнішності. Вона стала виглядати без зайвого зовнішнього лоску, але від того не менш привабливою та цікавою.