Alyona Alyona зробила музичну паузу: невже повернеться в дитсадочок – її першим вихованцям уже 14 років

Мало кому відомо, що Alyona Alyona до початку музичної кар'єри працювала вихователькою у дитсадочку. Відома реперка відзначила, що нині її вихованці вже виросли й досягли 14-ліття.

Перебираючи архіви, Alyona Alyona натрапила на знімки з дітками, яких виховувала у дитячому садочку. Нині всі вони вже виросли й мають по 13-14 років. Реперка вирішила поділитися знімками малечі, щоб поглянули й пригадали, якими були багато років тому.

Alyona Alyona працювала вихователькою

Знаменитість поділилася з підписниками своєї Інстаграм-сторінки, наскільки складною є професія вихователя. Адже потрібно знайти підхід до кожної дитинки. А в нинішніх умовах це видається взагалі нереальним.

Alyona Alyona працювала вихователькою

Всі діти в більшому чи меншому ступені травмовані психічно, і кожен пережив якусь трагедію. Alyona Alyona привітала вихователів і педагогів із їхнім професійним святом, відзначивши:

“Я хочу побажати всім вихователям сил та терпіння. Як би важко не було, ви допомагаєте батькам виховувати маленьких українців, і ваш вклад у майбутнє нашої країни дуже значний”.

У дитсадочку зірка працювала, ще коли була Альоною Савраненко. Це відбувалося в Баришівці на Київщині. Відтоді реперка дуже ретельно добирає слова у своїх творах. Там немає жодного лайливого слова. Вона ж розуміє, що це слухатимуть її вихованці, тому не може собі дозволити поезію на межі фолу.

Alyona Alyona працювала вихователькою

У різних дитсадочках Альона пропрацювала 4 роки. Потім змушена була звільнитися, оскільки почала активно знімати кліпи й викладати в Ютуб, тому доводилося постійно відпрошуватися з роботи.

Перша робота реперки “Рибки за склом” набрала майже 3 мільйони переглядів. Дівчина без комплексів убралася в купальник, попри пишні форми, і загоряла під парасолькою й розсікала воду на скутері.