Alyona Alyona після екстремального схуднення на 20 кг поскаржилась на проблеми зі здоров’ям: “Йдіть до лікаря”

Нещодавно популярна українська реперка Alyona Alyona повідомила, що схудла на 20 кілограмів. Сьогодні зірка поскаржилась на проблеми зі здоров'ям і порадила шанувальникам не займатись самолікуванням

Відома українська реперка Alyona Alyona на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила шанувальникам невтішні новини. Останнім часом зірка не дуже добре почувається. За словами знаменитості, серйозні проблеми зі здоров’ям у неї почались через те, що вона довго займалась самолікуванням.

В особистому Інстаграм-блозі Alyona Alyona повідомила, що довгий час лікувала себе сама, адже була впевнена, що спокійно впорається з проблемами зі здоров’ям без допомоги фахівців. Проте, зараз знаменитість зізналась, що дуже помилилась.

Alyona Alyona повідомила про серйозні проблеми зі здоров'ям
Alyona Alyona повідомила про серйозні проблеми зі здоров’ям

На тлі новин про своє самопочуття знаменитість вирішила порадити шанувальникам не займатись самолікуванням і покладатись лише на вказівки та рекомендації фахівців. Більш того, зазначила Alyona Alyona, небажання йти до лікарні та самостійні спроби покращити своє здоров’я можуть призвести до поганих та іноді навіть летальних наслідків.

Зараз дуже легко почати займатися самолікуванням, тому що: “Ой, ми в Європі, лікар далеко”… Не робіть цього! Не будьте як я! Йдіть до лікаря!

– прокоментувала українська реперка та додала, що в іншому разі лікування може обійтись набагато дорожче та займе набагато більше часу.

Українська реперка Alyona Alyona повідомила, що 1 лютого буде на операції
Українська реперка Alyona Alyona повідомила, що 1 лютого буде на операції

Знаменита українська реперка не стала уточнювати, що саме з нею відбувається, проте зізналась, що сьогодні, 1 лютого вона мала заплановану операцію в лікарні. Знаменитість ще не повідомляла про свій стан після операції, тому залишається чекати на новини від української реперки.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що українська реперка Alyona Alyona схудла на 20 кілограмів. Пізніше в інтерв’ю зірка зізналась, що 10 кілограмів вона скинула ще до початку повномасштабної війни, а пізніше продовжила займатись спортом і правильно харчуватись та зуміла схуднути ще на 10 кілограмів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.