Неля Шовкопляс більше не “сохне” за Гордєєвим і купається в обіймах Сенічкіна: новий роман на “плюсах” ?

Особисте життя публічних людей завжди магнітом притягує до себе увагу широкого загалу. Більшість з них й самі не проти підкласти трісочку у багаття пліток, викладаючи у мережу провокаційні фото.

Цього разу телеведуча Неля Шовкопляс розбурхала глядачів тим, що виклала неоднозначне вітання своєму колезі Руслану Сенічкіну. Вона закарбована на світлині в обіймах Руслана. На передньому плані червоне серце з написом “Лікую губами”, а звертається Неля до колеги не інакше як називаючи його “дорогим”.

“Обожнюю. Люблю безмежно”,- приписала вона на останок.

Неля Шовкопляс зі своїми колегами

Можливо цьому б ніхто особливого значення не придавав, якби не інтрига з приводу того, де зараз вчитель біології Владислав — батько її синів. Її натяки в деяких інтерв’ю на якогось коханого чоловіка, якого вона ретельно приховує, також дають привод усіляким фантазіям. Так місячної давнини історія її падіння з велосипеда на прогулянці, коли, за її словами, “чоловік просив: “Нелечка, надягни шолом” викликала в багатьох питання, що то був за чоловік, бо в одному з інтерв’ю вона розповідала, що стосунки з батьком дітей не настільки хороші.

Тривалий час пліткарі приписували роман Шовкопляс з її партнером по роботі Єгором Гордєєвим. Але команда ведучих просто товаришує між собою та підтримує теплі стосунки. Вони часто фотографуються, обіймаючи один одного. Треба розуміти, що працюючи у такій сфері, як телебачення, а особливо на передачі, яка повинна зранку підіймати глядачам настрій, ведучі й самі мають знаходитися у доброму гуморі. А хто допоможе  триматися у формі артистам, як не один одному. Тому провокаційні фото та відео, які вони самі час від часу закидають у соцмережу, вірогідно, спосіб не просто бути у центрі уваги, а ще й стимул пожартувати над колегами.