53-річна Ірина Білик без мейкапу та зачіски звернулася до підписниць: “А скажіть-но мені?”

Ірина Білик – смілива жінка. Не кожна дама у 53 роки наважиться показати себе в природному вигляді. А співачка не лише мейкап не наклала, так ще й волосся не зачесала.

На диво, по-домашньому Ірина Білик виглядає доволі привабливо. Зірка вирішила поцікавитися у підписників важливим для кожної жінки питанням:

“А скажіть-но мені… Чи впливає зачіска жінки на її настрій і характер?”

Усі красуні жваво включилися в обговорення підкинутої теми. Найперше нагородили авторку посту купою компліментів:

“Іро, яка ти гарна без макіяжу!”

“Не впізнати – без гриму вам дуже гарно”.

“Вам добре з будь-якою зачіскою”.

“Без мейку гарніше виглядаєте, чим з ним”.

“Зірочко, яка ти гарна без гриму! Мінус 25”.

По-друге, виклали власне бачення ситуації з зачіскою та макіяжем:

“Я не знаю, чи впливає зачіска на характер жінки, але на настрій точно впливає”.

“Скоріше навпаки: настрій жінки впливає на зачіску”.

Схоже, Ірина уважно вивчила коменти фанів і декотрим навіть подякувала особисто за висловлену власну думку. Але сама частенько відходила від природних норм. Якось в інтерв’ю зірка зізналася, що тричі підправляла своє гарне личко.

Схоже, з макіяжем усе ж краще

Спочатку народна артистка вирішила підкорегувати форму очей. Це сталося дуже давно, щойно народився первісток Гліб. Артистці здавалося, що в неї очі нависають, неначе вона зараз заплаче. Така спадщина дісталася від тата, але зірка не стала миритися з природою і лягла на операційний стіл.

Після звеселяння очей настала черга підправити носик, який дістався артистці від грузинського прадіда. Але повністю прибрати горбинку жінка тоді не наважилася. Про це й понині шкодує.

Ну, й куди ж без підтяжки обличчя та накачування губок?! Сьогодні до подібних процедур вдаються всі знаменитості. Отже, тепер можна й без макіяжу фотографуватися – все в нормі.