Макс Барських перегнав Олю Полякову в розцінках на концерти: скільки просять за корпоратив інші знаменитості

Мережею ТікТок гуляє прайс розцінок на концерти, за які наші зірки готові виступити й порадувати шанувальників присутністю протягом 45 хвилин.

Деякі продюсери зауважують, що ці цифри не завжди відповідають дійсності, оскільки сума винагороди артисту в кожному конкретному випадку обговорюється з урахуванням умов виступу й інших нюансів. Усе ж спробуємо прикинути заробітки українських зірок.

Ірина Білик

Ірина Білик – 300 тис.грн.

Щоб побачити народну артистку України й послухати її хоч і старенькі, але такі мелодійні хіти, доведеться викласти 300 тис.грн. Шанувальників у Білик попри молоді таланти, що постійно з’являються на небосхилі шоубізу, є в достатній кількості. Тож будемо сподіватися, що зірка не бідує.

Alyona Alyona

Alyona Alyona – $8 тис.

Чи не єдина реперка жіночої статі в Україні поставила творчість на паузу чи то через проблеми зі здоров’ям, чи то з інших невідомих нам причин. Натомість у списку артистка присутня й навряд чи відмовиться від виступу, якщо їй запропонують $8 тисяч. Це ж лише година часу, не враховуючи дороги до місця виступу.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва – $20 тис.

Потап колись так чудово розкрутив дует “Врємя і Стєкло”, що ставши сольною виконавицею, DOROFEEVA й досі перебуває на піку слави. А значить, за невеличкий приватний концертик візьме не менше $20 тисяч.

Оля Полякова

Оля Полякова – $25 тис.

Королеві ночі слід і доньок на ноги ставити, й чоловіка годувати, який всі свої статки колись вклав у розкрутку дружини. Тож і вимагає зірка брязнути гаманцем на $25 тисяч. В іншому разі ви навряд чи почуєте “Шльопки” в україномовному варіанті.

Макс Барських

Макс Барських – $50 тис.

Це дуже дивно, але найдорожчим співаком, якщо вірити нашому райдеру, виявився підопічний Алана Бадоєва. Артист згодиться недовго поспівати на корпоративні не менш як за $50 тисяч. Звісно, запальні танцювальні хіти Макса неначе спеціально призначені для веселого проведення часу.