Марічка Падалко показала свою 15-річну доньку: копія телеведуча та з унікальною родимкою (ФОТО)

Відома українська журналістка Марічка Падалко привітала свою доньку з її 15-річчям. Знаменитість показала, якою виросла дівчина, а також "засвітила" подарунок для своєї дитини

Марічка Падалко, відома українська журналістка й телеведуча, разом зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим виховує трьох спільних дітей. Найстаршому сину зіркової пари Михайлу вже 16 років, а ось наймолодшій Катерині виповнилось 13 років. Своє 15-річчя сьогодні відзначає середня дитина подружжя Марія. Про це Падалко повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Донька Падалко святкує день народження

Знаменитість опублікувала святкове селфі, яке її донька Марія зробила у день свого народження. На світлині поруч з іменинницею позувала її сестра Катерина, яка більше схожа на свого батька. Разом із тим, Марія виросла буквально копією своєю зіркової мами. У дівчини схожі риси обличчя, а також однаковий колір волосся. Втім, є одна особливість, яка вирізняє Марію – красива родимка на обличчі.

Марічка Падалко показала, як виглядає її донька, яка святкує 15-річчя

На своїй Інстаграм-сторінці відома українська журналістка Марічка Падалко розповіла і про те, який подарунок підготувала для доньки. Знаменитість розповіла, що раніше для Марії торти на день народження завжди виготовляла одна й та сама кондитерка пані Олеся, з випічкою якої не зрівняється ні один пекар Чехії. Саме тому Падалко влаштувала сюрприз для доньки та замовила святковий торт у неї.

Марічка Падалко продемонструвала торт, який подарувала доньці на день народження

Втім, на цьому сюрпризи не завершились. Марічка Падалко розсекретила, що у день народження своєї доньки вона вирішила приїхати до неї в гості у Прагу. Знаменитість розповіла шанувальникам, що провела у потязі цілу добу, дуже втомилась, але така важка подорож вартувала того, аби зустрітись та обійняти іменинницю в особливий для неї день.

Марічка Падалко приїхала до Праги, аби привітати свою доньку з днем народження

Зазначимо, що зіркова мама, крім красивого торта, також привітала свою доньку красивим букетом ніжних квітів патріотичного забарвлення.