Фіналіст шоу “Холостячка” Дмитро Шевченко показав своїх батьків: могли стати свекрами самої Злати Огнєвіч

Дмитро Шевченко, якого Злата Огнєвіч проігнорувала в фіналі шоу "Холостячка 2" виступає за здоровий образ життя. Демонструє результати власних фітнес-методик на моложавих батьках.

Дмитро Шевченко виклав у своєму акаунті в Інстаграмі світлину з батьками, попередивши підписників, що запобігти інфаркту та знизити рівень холестерину в крові здатен кожен. Його рідні виглядають ідеально – підтягнуті, моложаві, усміхнені. Поталанило подружжю з сином-тренером.

Підписники колишнього Злати Огнєвіч жваво взялися порівнювати ступінь схожості молодика з батьками. Інших же цікавило питання, з ким ходить на побачення учасник телешоу.

Дмитро, який 2021 року в проєкті дійшов до фіналу й зупинився за крок до перемоги, як не демонстрував свою прихильність до Злати, не став приховувати, що востаннє зустрічався з дівчиною більш як місяць тому.

Злата Огнєвіч проігнорувала Дмитра Шевченка в фіналі шоу

Щоправда, про Катерину Шеффер й словом не прохопився. Дівчина брала участь у першому “Холостяку” з Максом Чмерковським ще 2011 року. Подейкували, що між ними існують стосунки. Сам Шевченко зазначив, що щасливий, зустрів свою половинку. Натомість називати ім’я категорично відмовився.

А от робити людей здоровішими тренер ніколи не відмовляється, влаштовуючи цілі марафони зі схуднення. Багато кому вони допомогли позбутися ненависних зайвих кілограмів.

Цікаво, що зовсім недавно цією ж світлиною Дмитро проілюстрував відповідь на питання когось із фоловерів, чи є в нього кохана людина, відзначивши, що є і не одна, натякаючи на батьків.

Схоже, що з Катериною в молодика все скінчилося. Він закрутив роман із сусідкою Злати Огнєвіч відразу по завершенні шоу. Напевно, хотів таким чином помститися зірці, яка залишила його без перемоги.