Сестра Софії Ротару Ауріка мешкає у старовинному будинку: 4-кімнатну квартиру довелося робити з нуля

Квартира Ауріки Ротару знаходиться у центрі міста у старовинному будинку на 3 поверсі. Довелося докласти чимало зусиль, щоб довести це захаращене приміщення до ладу.

Будинок сестрі Софії Ротару відразу припав до вподоби. Було в ньому щось величне. До того ж розташований у самому центрі, тож ніколи нікуди не запізнишся.

Зробили все так, як собі запланували господарі. Передпокій з’єднується з холом, кухнею та вітальнею. Є робочий кабінет, спальні. Інтер’єр підібрано у зелено-коричневих відтінках, які чудово гармоніюють з великою кількістю квітів.

Ауріка Ротару показала шикарну квартиру в старовинному будинку

Серед орхідей є й вазони з помідорами та перцями. Особливо багато насаджень на заскленому балконі. Зелений колір Ротару обрала не випадково, адже він дозволяє розслабитися після важкого дня.

Понад рік тривав ремонт в оселі зірки. Ремонтували сам старий будинок, замінювали дах, висушували стіни. Щоб облаштувати все, як слід, родина запросила на допомогу не лише дизайнера, але й архітектора, адже воліли зробити перепланування.

Ауріка Ротару показала шикарну квартиру в старовинному будинку

Врешті усе вийшло так, як планували господарі. Меблі не купували, а зробили на замовлення, щоб ідеально вписувалися в інтер’єр. Їх не дуже багато, але все розставлено до ладу.

Ліжко є постійною мрією господині. Так хочеться повалятися в ньому якомога довше, та, на жаль, не виходить. Буває, що цілий день Ауріка мріє якомога швидше дістатися власної спальні, щоб перепочити.

Ауріка Ротару показала шикарну квартиру в старовинному будинку

На кухні розмістилася колекція корівок. Дитинство Ауріки минуло в селі, тож ці тваринки їй дуже близькі. Спочатку з’явилися керамічні фігурки, а далі черга дійшла і до м’яких іграшок. Тож згодом зібралася ціла ферма.