32-річний Артем Пивоваров не поспішає розповідати про особисте життя: “Рано чи пізно це мало трапитися”

Про те, що Артем Пивоваров має шалену популярність, свідчить поява музиканта в кріслі зіркового тренера на "Голосі країни". От тільки фанів дуже цікавить, хто ж дівчина артиста.

Зазвичай на всіх світських тусовках ми бачимо Артема Пивоварова самого. Достеменно відомо, що він неодружений. Та чи є поряд кохана? У численних інтерв’ю артист залюбки говорить про творчість та про родину.

Чи є дівчина в Артема Пивоварова

Часто розповідає про маму з бабусею, які його виростили самотужки, без чоловічої допомоги. Співак навіть заплакав, коли згадував, як пішов із життя дідусь. А от про кохання ані пари з вуст.

Щоправда, у 2017 році Артем випустив кліп на композицію “МояНочь”, де серед чималої кількості дівчат можна було побачити й обраницю знаменитості. Саме з нею Пивоваров у підсумку пристрасно цілувався.

Артем підтвердив журналістам, що Даша Чередниченко – його кохана, і тепер настав час познайомити публіку з його другою половинкою. Артист наголосив, що ніколи не приховував її від публіки й частенько викладав спільні світлини в соцмережах. А тепер у кліпі перетворив її на королеву ночі.

Чи є дівчина в Артема Пивоварова

На питання, чи зміг би Артем поцілувати сторонню дівчину заради знімання кліпу, музикант не відповів. Згодом стало відомо, що пара розсталася. У 2021 році Пивоваров у “Світському житті” розповів Каті Осадчій, якою уявляє свою обраницю.

Вона має смачно готувати, бути уважною до партнера, давати поради, підтримувати й водночас конструктивно критикувати. До речі, не слід чекати Артема на реаліті-шоу типу “Холостяка”. Він відзначив, що ніколи не став би шукати долю таким чином.

Про соцмережі у плані вибору кандидатки Пивоваров нічого не сказав, тож у дівчат, закоханих у зіркового чоловіка, є всі шанси привернути його увагу там. Саме таким чином знайшли свою долю Тарас Цимбалюк, Олег Іваниця та багато інших знаменитостей.