Що змусило дружину Андрія Бєднякова Настю Коротку взятися за пошук няні: “Тепер я не одна така”

Настя Коротка частенько ділиться подробицями з життя матусі двох дітей. Причому робить це без прикрас, як заведено в Інстаграм-спільноті. Розповідає правдиво усе як є.

Провівши більш як рік в Америці та народивши там дитину, Настя Коротка повернулася до України з донькою і маленьким синочком. Родина врешті об’єдналася з Андрієм Бєдняковим, який весь цей час не виїжджав за межі країни.

Навіщо Насті Короткій знадобилася няня

Як за океаном, так і на батьківщині Настя завжди показувала підписникам каналу в Інсті усі “радощі” материнства. На відміну від переважної більшості інстаграм-матусь, які показують лише гарно вилизані кадри, Коротка чеше правду, не соромлячись бути справжньою.

От і цього разу колишня ведуча “Орла та решки” виклала в мережу серію знімків, за якими можна побачити колорит життя родини без прикрас. Маленькому Остапчику 19 жовтня минув рік. Дитинча вже навчилося ходити й хоча, щоб усі прокидалися разом із ним.

Навіщо Насті Короткій знадобилася няня

На годиннику ще немає 6 ранку, а хлоп’я вже біля маминого ліжка. Робити нічого. Матусі доводиться підводитися та займатися потребами сина. Тут без гумору нікуди:

“Всім ранковий привітик! Ми вже встигли зробити багато чого такого, що б я не хотіла робити о 5 ранку”.

Старшій доньці Ксенії минуло у вересні 8 років. Тож вона вже доволі самостійна дівчинка, здатна уранці не тероризувати маму різними капризами, а піти на кухню й приготувати сніданок на всю родину. Мама не нарадується:

“Ксенія повністю сама зробила тісто і насмажила млинців”.

Та день лише починається, і він сповнений купи несподіванок. Коли Настя прийшла забирати доньку зі школи, вирішила хоч трішки перепочити на лавці. Та заклопотана не помітила, що там мокро, то так у мокрих штанцях, неначе Остап без підгузка й пішла додому.

Навіщо Насті Короткій знадобилася няня

Терпець жінці увірвався. Вона найняла няню. Тепер усе кардинально змінилося – не лише Настя “в какашках й обригана”. Тепер їх таких стало двоє.