36-річна Леся Нікітюк вбралася у білу сукню Мерилін Монро: вийшло навіть краще, аніж оригінал (ФОТО)

Блогерка Леся Нікітюк ще кілька років тому приміряла на себе образ Мерилін Монро. Тепер же згадала про сукню голлівудської зірки й повторила експеримент.

Збираючись у 2018 році в клуб на святкування Гелловіну, Леся Нікітюк вбралася в сукню Мерилін Монро. Образ для такого страшного свята не дуже підходить, оскільки американська актриса була зразком краси, а не жаху. Та Леся не розгубилася й намалювала собі на обличчі кривавий слід помадою.

Леся Нікітюк в образі Мерилін Монро 2018

Минуло 5 років, і знаменитість вирішила повторити подібний експеримент. Сукню наділа ту саму. А от антураж вийшов трішки інший. Все було як у справжньої Мерилін, навіть дуйка, що непристойно задирала низ спідниці.

Леся Нікітюк в образі Мерилін Монро 2023

Ле Монро вийшла нічогосінька. Якщо не знаєш, хто це, то не відразу й здогадаєшся. От тільки справжня Мерилін навряд чи показалася б на люди в теплих капцях – неодмінно взула б черевички на високих підборах.

Леся Нікітюк в образі Мерилін Монро 2023

Сподіваємося, на Лесі не репліка відомої сукні голлівудської зірки. Адже оригінал, в якому Мерилін знімалася в “Семи роках бажання”, продали на аукціоні за 4,6 мільйона доларів. Монро навіки увійшла в історію з кадром із цієї стрічки. Коли стоїть у білій сукні на решітці від вентиляції нью-йоркського метро, а вітерець нахабно задирає легку тканину.

Леся Нікітюк в образі Мерилін Монро 2023

Саме в такому вигляді зірку перетворили на більш ніж 7-метрову скульптуру. Її встановили навпроти приміщення чиказького суду. Кожен охочий міг втрапити під спідницю велетенської Мерилін. За рік Монро перевезли в інше місце. Тепер пам’ятник актрисі подорожує різними місцинами.