Жертва невдалої пластики — як змінювалася Тетяна Овсієнко (ФОТО)

Ніжна та тендітна — саме такою запам'ятали шанувальники зірку 90-х Тетяну Овсієнко. Але одне з останніх фото жахнуло громадськість — співачка стала практично невпізнанною.

Тендітна дівчинка з короткою стрижкою

Тетяна Овсієнко

Саме такою запам’яталася артистка багатьом своїм шанувальникам. Кілька років вона була солісткою популярного колективу “Міраж”, але справжню славу здобула саме як сольна виконавиця.

Коротка стрижка, макіяж в теплих відтінках і скромні вбрання — такою була Таня у своїх знаменитих кліпах “Дальнобойщик” і “Школьная пора”.

До речі, як зізналася сама співачка, до того, як вона потрапила на велику сцену, вона була пишечкою — при зрості 160 сантиметрів вона важила 63 кілограми. Заради “Миража” вона схудла на 16 кілограмів.

Нерви і жорстка дієта привели не тільки до схуднення, але і до проблем зі шлунком, тому таких методів позбавлення від небажаних кілограмів Овсієнко не бажає нікому.

Елегантна блондинка з довгим волоссям

Тетяна Овсієнко

Незабаром артистка трохи змінила свій імідж — вона вирішила відростити волосся. Тепер уже Овсієнко виступала з красивою блондинистою зачіскою нижче плечей.

Прості наряди змінилися на елегантні сукні та костюми. Такою Тетяна була на початку нульових — як ніби, справжня Барбі. Саме в рожевому вбранні і з гарними укладеним волоссям нижче плечей її побачили шанувальники в кліпі на пісню “Женское счастье”.

Жертва невдалої пластики

Тетяна Овсієнко (посередині); зліва – Тетяна Буланова, праворуч – Ірина Салтикова

На жаль, останнім часом Тетяну Овсієнко не так часто можна помітити на великій сцені. 53-річна співачка не любить з’являтися на публіці і не веде соціальних мереж.

Можливо, така поведінка — результат невдалої пластики, яку виконавиця хоче приховати. Співачка Ірина Салтикова у своєму особистому блозі розмістила фотографію, на якій вона позує з Овсієнко та Булановою.

Зовнішній вигляд зірки 90-х неабияк шокував її фанатів, вони її практично не впізнали.