Євген Сморигін із “Дизель шоу” породичався з Оксаною Марченко: опальна ведуча має стосунок до доні гумориста

Здавалося б, який рівень спорідненості може бути у білоруса Євгена Сморигіна та горе-українки Оксани Марченко. Натомість були часи, коли ці дві знаменитості мали тісні взаємозв'язки.

Актор “Дизель шоу” Євген Сморигін розповів, що вони з Оксаною Марченко мають певний ступінь спорідненості. Знаменитості познайомилися 15 років тому й спілкувалися настільки близько, що білорус запросив ведучу похрестити його доньку.

Євген Сморигін породичався з Оксаною Марченко

Річ у тім, що Євген з Оксаною працювали певний час на одному телеканалі. Сморигін писав сценарії, а Марченко вела програми. Євгена підкорила надзвичайна віра колеги в Бога, тому він сам запропонував стати кумами. Чоловік вирішив, що людина, з якою можна довго й багато говорити про релігію, буде найкращою кандидатурою в цій справі.

Отак Ліза отримала таку несподівану хрещену маму. Вони спілкувалися, допоки Марченко мешкала в Україні. Та з моменту виїзду ведучої до росії, все припинилося. Оксана завжди вітала похресницю з днем народження, передавала подарунки. Після повномасштабної агресії росіян усе зійшло нанівець. Куми припинили спілкування. Хоча ще напередодні під час знімання серіалу “Паломниця” Марченко взяла інтерв’ю у кума, поцікавившись його шляхом до Бога.

Євген Сморигін породичався з Оксаною Марченко

Євген мешкає в Україні 17 років, 13 із яких одружений з українкою Лідією. Всього в родині 44-річного гумориста виховується троє дітей. Старшого Олексія можна побачити на сцені поряд із батьком. Він час від часу грає невеликі дитячі ролі.

Ліза – друга дитина подружжя. Найменшого синочка назвали Сашком. Попри тата-білоруса діти відчувають себе українцями. Довгий час Сморигін не потребував необхідності брати український паспорт.

Євген Сморигін породичався з Оксаною Марченко

Вважав, що він білорус і не повинен зрікатися рідної батьківщини. Та після повномасштабного вторгнення, коли й з його рідної Білорусі пішли війська на Київ, повсюди почали вибухати ракети, Євген прийняв для себе важливе рішення. Сморигін склав іспит з української мови та отримав українське громадянство.