Як виглядають дружини Володимира Кличка, Андрія Шевченка та інших українських спортсменів: обрали красунь

Кличко, Шевченко, Усик та Зінченко – одні з найвідоміших українських спортсменів, які досягли неабиякого успіху у своїй справі. А ось, як у них справи на особистому фронті, читайте далі у матеріалі.

Більшість з героїв нашої статті змогли побудувати міцну сім’ю.

Дружина Андрія Шевченка

Відомий український футболіст Андрій Шевченко вже майже 20 років одружений з американською моделлю польського походження Крістен Пазік.

Як виглядає дружина Андрія Шевченка

У шлюбі в них народилися чотири сини: Джордан (18 років), Крістіан (16 років), Олександр (10 років) та Райдер-Габріель (9 років). Відоме сімейство проживають у Лондоні у просторому маєтку.

Андрій Шевченко зі своєю дружиною Крістен Пазік та їхніми спільними дітьми

Дружина Володимира Кличка

Відомому українському боксеру Володимиру Кличку менше пощастило в особистому житті. Офіційно Володимир був одружений лише раз на українській моделі Олександрі Авізовій. Та цей шлюб розпався через пів року після весілля. Наступні серйозні стосунки Кличка були з американською акторкою Хайден Панеттьєрі. Вони були заручені, але до весілля справа не дійшла.

Як виглядає колишня дружина Володимира Кличка

У 2014 році Хайден народила донечку Кайю-Євдокію. Як відомо, після пологів акторка впала у депресію та почала зловживати алкоголем. Це призвело до того, що у 2018 році Кличко і Панеттьєрі розійшлися, а їхня спільна донька залишилася жити з батьком.

Як виглядає донька Володимира Кличка

Дружина Олександра Усика

Олександр Усик одружився на жінці, яка була його шкільним коханням. Катерина – перше і останнє кохання боксера. У шлюбі в них народилися троє дітей.

Як виглядає дружина Олександра Усика

Варто відзначити, що дружина Усика – росіянка. Та після подій 2014 року Катерина показала свою проукраїнську позицію і виступила проти російської агресії.

Дружина Олександра Зінченка

Відомий український футболіст Олександр Зінченко позбувся статус холостяка, одружившись у 23 роки зі спортивною журналісткою Владою Седан.

Як виглядають дружина та діти Олександра Зінченка

Вже через рік вони стали батьками дівчинки Єви, а ще через рік в них народилася друга донька Лея.