З зірками трапився жіночий казус: Тіна Кароль, Оля Полякова, Катя Осадча побачили своє вбрання на інших

Найбільша неприємність, яка може статися з жінкою, це побачити іншу дамочку в такій же сукні. Натомість подібні казуси трапляються й у зірковому середовищі. Погляньмо на однакові фасони.

Тіна Кароль та Брітні Спірз

У 2021 році артистка показалася на публіку в блискучій сукні шоколадного кольору з великим декольте і довгими рукавичками в тон. За 2 роки образ Кароль повторили дівчата з гурту SESTRA. При цьому Інеса була в сукні такого ж відтінку, а Аліна вбралася у білу схожого фасону. Дівчата навіть пісню у Тіни запозичили, виконавши “Життя продовжується”.

Зірки вбралися в однакові сукні

Кілька років тому з білявкою трапився подібний конфуз. Тоді співачку побачили на “Голосі країни” в сукні з асиметричним декольте. У точно такому ж фасоні від Julien McDonald Брітні Спірз показалася на MTV Video Music Awards 2016.

Зірки вбралися в однакові сукні

Катя Осадча та Ірина Монатік

Приблизно в один час восени дівчата порадували своїх підписниць в Інстаграмі зеленими тренчами. Але ж фасони у демісезонного одягу зовсім однаковісінькі! Верхній одяг від українського виробника відрізняється від решти однією фішкою – сумочкою в тон пальто.

Зірки вбралися в однакові луки

Обновка для осені дуже практична. От тільки як у такому з’являтися на люди? А раптом шляхи ведучої та продюсерки несподівано перетнуться? Незрозуміло, чи носитимуть цей одяг знаменитості, коли мине зима?

Оля Полякова та донька

А от кого однаковий одяг не напружує, так це суперблондинку зі старшою донькою. Маша та її мама вбралися в сукні одного фасону, але різних відтінків. В Олі трикотаж сірий, а у дівчини – чорний.

Зірки вбралися в однакові сукні

Родички заспівали дуетом одну з пісень Олі. Мама, немов тигриця, завжди захищає доньку від хейтерів. Якщо комусь не подобається зовнішність Полякової-молодшої чи її вокальні дані, співачка ладна відповідати на кожен не лестивий коментар особисто.