Віталій Козловський зізнався, що не має часу на творчі справи, але натякнув на нову пісню: “Сумую”

Віталій Козловський поділився роздумами щодо своєї творчої діяльності з фанатами в Instagram. Музикант повідомив, що незабаром прихильники зможуть почути його нову пісню.

Відомий український співак та військовослужбовець Віталій Козловський поділився моментами своєї служби в ЗСУ через соцмережу. Недавно артист звернувся до шанувальників і розповів, що насправді важко об’єднувати музичну сферу із військовими обов’язками.

Протягом певного часу артист служив у складі бригади “Рубіж” Гвардії, а наприкінці минулого року повідомив, що його перевели на службу в Київ. За його словами, столиця надала більше можливостей для допомоги країні.

Нещодавно співак поділився своїми думками, опублікувавши фото із патріотичним підписом. Він виразив свою любов до України та громадян, які допомагають у складний час, а також подякував “совісним” людям за підтримку.

Віталій Козловський зізнався, що не має часу на творчі справи

Артист зізнався, що сумує за легкістю, адже поєднати творчу справу з військовою службою досить складно. Однак Козловський анонсував випуск нової пісні, тому фанати скоро почують композицію від улюбленого співака.

“Дуже сумую за легкістю… І хоч зараз практично неможливо поєднати творчість із сьогоденням, всупереч усім перипетіям, скоро вийде у світ відображення моїх думок”, – поділився Віталій та додав смайл у вигляді музичної ноти.

Попри службу співак радує своїх фанатів моментами з повсякдення, якими ділиться на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що Віталій Козловський вступив на військову службу після того, як йому прийшло запрошення. Моментом із військкомату виконавець поділився в соцмережі, повідомивши, що тепер також захищатиме країну.

До слова, Віталій не єдиний відомий український артист, хто вирішив приєднатися до ЗСУ. Серед таких відомих осіб службу проходить й режисер Олег Сенцов, артист Yarmak та багато інших.