Кацуріна і Дантес весело відзначили день народження 8-річної доньки: Мішу Кацуріна та Дорофєєву не запросили

Даша Кацуріна поділилась світлинами зі святкування дня народження своєї доньки Олександри, якій виповнилося 8 років. Ці милі кадри блогерка опублікувала в Instagram.

Українська дизайнерка та блогерка Даша Кацуріна порадувала своїх фоловерів в Instagram зворушливими кадрами зі святкування дня народження доньки. У цей особливий день, 6 січня, Олександрі виповнилося 8 років. Для іменинниці Даша разом зі своїм коханим Володимиром Дантесом створили казкову атмосферу свята.

На фотографіях, які опублікувала Даша Кацуріна, можна побачити, як вони з Володимиром прикрасили кімнату для маленької іменинниці. Оселя задекорована надувними кульками у формі звірів і великої цифри “8”, красиво оформлений фруктовий торт – усе це доповнило святковий настрій. Сама Даша описала таку публікацію словами:

“Саші сьогодні 8 років, наш ранок”.

Кацуріна і Дантес весело відзначили день народження 8-річної доньки

Також на одному зі знімків видно, як Олександрі гарно укладають волосся та прикрашають милими шпильками. На іншому фото – втомлений, але щасливий Володимир, який очевидно віддав усі сили на організацію цього свята. Він позує на фоні іграшок і прикриває обличчя руками.

Кацуріна і Дантес весело відзначили день народження 8-річної доньки

Під публікацією було багато привітань в адресу Олександри, а також веселих коментарів про фото з артистом. Володимир також не зміг утриматися від жартів, назвавши себе “амбасадором реальності”, і його коментар одразу підхопила публіка.

  • “Я амбасадор реальності”, – підписав Володимир.
  • “Вова – топ. З Днем народження, Саша”.
  • “Дантес на останній фото, це я на своєму дні народження”.
  • “Володимир на останній фото, це просто з життя батьківства”.

Нагадаємо, що 8-річна Саша є донькою від попереднього шлюбу Даші з ресторатором Мішею Кацуріним. Після розлучення стало відомо, що Кацуріна почала зустрічатись Володимиром Дантесом, тоді як Надія Дорофєєва оголосила про роман з колишнім чоловіком блогерки.