39-річна Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки: тонке і коротке (Фото)

Українська співачка Тіна Кароль вразила появою на сцені без макіяжу, розкішного вбрання та без звичного накладного волосся. У такому вигляді співачка ще більше сподобалася публіці.

3 лютого на сцені національного відбору на Євробачення-2024 у якості запрошеної артистки з’явилася співачка Тіна Кароль. Вона заспівала свою нову пісню “Троянди” і вразила своїм розкішним виконанням публіку. Тіна захотіла, аби вся увага глядачів була зосереджена саме на виконанні пісні, а не на її образі. Саме тому Кароль вийшла на сцені у звичайних джинсах, чорному гольфі зі звязаним у пучок волосся та без макіяжу.

У своєму Інстаграм-блозі артистка опублікувала відео, де показала, як готується до виступу. Співачка хвилювалася, що глядачі не зрозуміють, чому вона вийшла на сцену у такому вигляді. Як виявилось, Тіна дарма хвилювалася, адже публіка оцінила її простоту та натуральність, а також дуже сильне виконання пісню “Троянди”.

Я не знаю, як це вийде, побачимо. Я ризикую і вашою думкою і ризикую сама і як дівчина і навіть, як “народна”

, – прокоментувала Тіна свій зовнішній вигляд.

Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки

На відео можна помітити, як перукар збирає волосся Тіни у пучок. Зазвичай співачка виходить на сцену у перуці та на цьому відео можна побачити реальне волосся співачки – тонке і коротке.

Варто відзначити, що зачіска Тіни Кароль є однією зі складових її сценічного образу. Зазвичай співачка виходить на сцену з розпущеним волоссям, яке вкладене у легкі локони. Ні для кого не секрет, що Тіна носить спеціальні накладки на волосся, які фіксуються в сантиметрі від натурального волосся Тіни і виглядає, як продовження її волосся. Саме тому співачці довгий час вдавалося приховувати, що її пишна шевелюра не натуральна. Та зараз Тіна не акцентує увагу на своїй зовнішності і все частіше з’являється на публіці без зайвого пафосу.