“Весілля гуляємо на Гаваях”: Дмитро Ступка з США розповів про плани на майбутнє з коханою дівчиною

Дмитро Ступка опублікував нове романтичне фото разом зі своєю дівчиною. Актор відверто розповів, що найбільше йому потрібно в житті й зізнався у коханні.

Український актор театру та кіно Дмитро Ступка поділився новим романтичним фото зі своєю обраницею та зізнався їй у коханні. Чоловік розповів підписникам в Instagram про те, що йому потрібно у житті.

37-річний Дмитро Ступка, син Остапа Ступки, а також онук відомого Богдана Ступки, опублікував на своїй сторінці в соцмережі кілька зворушливих фотографій на тлі закладу харчування, на яких позував зі своєю дівчиною Юлією Барабановою. Судячи з позначки локації артиста, пара перебуває в Лас-Вегасі.

Дмитро Ступка з США розповів про плани на майбутнє з коханою дівчиною

На кадрах видно закоханих в однакових светрах, на яких написано “Каліфорнія”. Парочка мило обіймається, і Дмитро цілує Юлію. Свій допис він підписав англійською, зізнаючись, що кохає обраницю, і все, що йому потрібно – вона та їхні діти.

“Все, що мені потрібно в житті, це ти і наші діти. Люблю тебе”, – пише Ступка.

Фоловери чоловіка засипали його та його дівчину компліментами, зауваживши, що пара підходить одне одному. Сам Дмитро подякував за теплі слова, а одній з підписників відповів, що весілля закохані планують відзначити на Гаваях.

Дмитро Ступка з США розповів про плани на майбутнє з коханою дівчиною

Нагадаємо, про свої стосунки з Барабановою чоловік розповів у серпні минулого року. Це не перші серйозні романтичні відносини актора, адже відомо, що він розлучений і виховує 6-річну дочку Богдану від попереднього шлюбу з колишньою дружиною Поліною Логуновою. Розлучилося екс-подружжя у 2023 році, проживши разом 7 років.

Дмитро Ступка з США розповів про плани на майбутнє з коханою дівчиною

Відомо, що донька Дмитра проживає в Америці, і він регулярно зустрічається з нею. Про причину розлучення колишні закохані не розповідають, але наголошують, що залишились друзями. До слова, його теперішня дівчина також має маленького сина від минулих стосунків.