“Ввійшов в новий етап життя!” – актор в третьому поколінні Дмитро Ступка святкує свій 37 день народження в США

Український актор Дмитро Ступка гучно святкує свої 37 років в розкішному ресторані у США. Прихильники обурились поведінкою свого кумира в чужій країні

Онук легендарного актора театру та кіно Богдана Ступки тривалий час перебуває в Америці. Ще восени 2021 року разом з вже ексдружиною Поліною Логуновою та донькою переїхали в штати. Там родина зрозуміла, що має далі рухатись окремо й оформили розлучення.  З того часу до рідної України Дмитро Ступка так і не повертався.

Дмитро Ступка з донькою та дружиною Поліною
Дмитро Ступка з донькою та дружиною Поліною

6 вересня актор святкує свій 37 день народження. Він поділився цією новиною з прихильниками та виставив пост в інстаграм. Чоловік знаходиться в ресторані та смакує морепродуктами.

“Ввійшов в новий етап життя… Привіт 37. Одне можу сказати, я щасливий, коханий і кохаю! Сумую за вами”

Своєю світлиною Дмитро викликав бурю невдоволення серед своїх прихильників. Гнівні коментарі просто засипали актора.

Дмитро Ступка святкує день народження
Дмитро Ступка святкує день народження

Дмитро Ступка часу не гає, та активно відповідає на дописи. Наприклад, на питання чи актору класно сумувати за Україною в Штатах, він відповів що дуже.

А деякі коментарі український актор видаляє.

Все ж таки є і такі прихильники, які попри все бажають Дмитрові щасливого та успішного життя, творчого зростання.

Дмитро Ступка переїхав в США

Дмитро Ступка переїхав в США
Дмитро Ступка переїхав в США

Зазначимо, що до 2021 року Дмитро Ступка активно знімався в серіалах та кіно, а також працював в театрі. До певного часу він викладав в Київському національному університеті культури та мистецтв. А потім вирішив змінити Україну на США.

Дмитро Ступка та нова дівчина
Дмитро Ступка та нова дівчина

Чим саме займається в Америці талановитий актор наразі не відомо. Дмитро не розповідає про свої досягнення в соціальних мережах. Відомо лише те, що актор має нове кохання. Це українська співачка Юлія Калабішкова, відома як Barabanovа. Пара разом проживає в США.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.