Нікітюк, Квіткова, Кухар похвалилися квітами від таємних шанувальників: шикарні букети гідні справжніх зірок

Дівчата полюбляють не лише діаманти, але й квіти. І чим більший букет дарує шанувальник, тим приємніше його отримувати. Спостерігаймо за реакцією зірок на подарунки.

Даша Квіткова

У всіх інтерв’ю колишня дружина Нікіти Добриніна підкреслює, що її серце вільне. Та час від часу блогерку можна застати з букетами від шанувальників. Хто їх дарує, Даша ретельно приховує від загалу, відзначаючи, що отримувати квіти завжди приємно. Ось і цього разу Квіткова на радощах навіть влаштувала танці з гарним букетом під відому композицію Бренди Лі.

Квітки зіркам дарують таємні шанувальники

Леся Нікітюк

Ведуча ретельно приховує своє особисте життя від шанувальників, граючи роль самотньої світської левиці. Торік на День усіх закоханих Леся знайшла в автівці величезний букет троянд, удавши, що не знає від кого отримала такий шикарний подарунок. Нікітюк навіть перерахувала трьох можливих претендентів на подібний вчинок, поцікавившись у них: “Це точно не ти?”

Квітки зіркам дарують таємні шанувальники

Катерина Кухар

Виклавши в мережу відео, в якому на сидінні авто лежать білі квіти, балерина наробила чимало шереху. І хоча не сповістила, хто той таємний шанувальник, який вручив зірці весільний букет, зауважила, що “заслуговує найкращого”. Невдовзі пішли чутки про розлучення Катерини з Олександром Стояновим. І хоча обоє конкретно не підтвердили цю інформацію, кілька днів тому Кухар показалася у весільній сукні, сповістивши, що “жінки самотніми не бувають”.

Квітки зіркам дарують таємні шанувальники

Ольга Сумська

Акторка не стала приховувати ім’я свого шанувальника, який на 55-річчя подарував Ользі шикарний букет білих троянд. Законний чоловік Віталій Борисюк не наважився назвати точний вік дружини, відзначивши, що їй лише 25.

Квітки зіркам дарують таємні шанувальники