Хамайко, Скрипка, Усик змагаються у батьківстві: поки мають по четверо дітей, але це ще не межа

За останні 2 роки народжуваність в Україні впала до катастрофічних показників. Натомість знаменитості демонструють неабияке бажання продовжити український рід хоч раніше, хоч зараз.

Валентина Хамайко

Попри те, що народила коханому чоловіку чотирьох дітей, телеведуча так і не спромоглася стати з Андрієм Оністратом на весільний рушник. Вони разом виховують Соломію, Михайлика, Мирославу та Андрійка.

Зіркові родини з чотирма дітьми

У глави великої родини є ще донька Віта від однієї дружини та син Остап від іншої. Сам тато нині воює. Старший Остап показав батьку приклад. Маючи астму й носячи окуляри, став на захист рідної країни. На жаль, 21-річного молодика було підступно вбито ворогом під Вугледаром.

Олег Скрипка

У першому шлюбі з француженкою в музиканта дітей не було. Натомість українська жінка народила відразу четверо дітлахів. Часто-густо ходили чутки про п’яту вагітність Наталії Сидь, та вони не підтвердилися.

Зіркові родини з чотирма дітьми

Отже, лідер гурту “ВВ” є батьком двох хлопчиків, які нині вже зовсім дорослі – Роману 18 років, а Устиму на 2 роки менше. Різниця між донечками теж складає 2 роки: Олесі 13, а Зоряні – 11. Але свіжими світлинами дівчаток татусь чомусь не поділився. До речі, подейкують, що й ця пара не розписана.

Зіркові родини з чотирма дітьми

Олександр Усик

До когорти багатодітних батьків зовсім недавно приєднався й видатний український боксер. 28 січня родина Усиків поповнилася донечкою Марічкою. Напевно, дитя пішло в тата, оскільки заважило 4750 г зі зростом у 58 см.

Зіркові родини з чотирма дітьми

Тож у Лізи, Кирила та Михайлика з’явилася ще й маленька сестричка. На пологах Олександр присутнім не був та й забрати породіллю з дитинчам із лікарні не було можливості. Та дружина не образилася, адже бокс на першому місці. Спортсмен неодноразово заявляв, що має на меті виховати п’ятеро дітей.