Ірина Горова заявила, що не вміє відпочивати: жінка-вічний двигун, від якої Потап дарма відмовився

Ірина Горова розповіла про те, як планувала пошук свого натхнення та поділилась змінами, які відбулися протягом останнього місяця. Відома продюсерка надихнула свою аудиторію в Instagram.

Музична продюсерка Ірина Горова розповіла, що на початку 2024 року вирішила приділити час пошуку натхнення та гармонії. Знаменитість поділилась, які зміни в її житті відбулися протягом останнього місяця та який висновок вона зробила.

Нещодавно Ірина опублікувала новий пост на своїй сторінці в Instagram, де розповіла прихильникам про те, що насправді детально планувала поточний рік. Вона зазначила, що хотіла спрямувати себе у пошуках гармонії та “внутрішньої дівчинки”. Відома продюсерка розглянула можливість спробувати себе у різних творчих напрямках, зокрема у малюванні, гончарстві, танцях та багатьох інших.

“Малювання, гончарство, йога, танці, зустрічі в дівочому колі, медитації, фотографування, театри, виставки – такий детальний список бажань розробила”, – поділилась жінка.

Ірина Горова додала, що протягом останнього місяця приділила час для навчання та роботи.

“Я – членкиня Ради СЕО club, GR комітету, проходжу навчання з формування державної політики Politeia, провела понад 10 стратегічних сесій по різним напрямкам”.

Вона зізналась, що виділяла лише 5% свого часу на заплановані речі, відзначивши: похід у театр та ліплення з глини. Тому Ірина зробила висновок:

“Можу сказати одне: у кожного своя зона росту. Для когось важко зібратися і будувати кар’єру, для когось – “розслабитись” й приділити час собі. І в першому, і в другому випадку ми не відчуваємо гармонії та цілісності”.

Ірина Горова заявила, що не вміє відпочивати

Зірка звернулась до підписників, підкресливши, що потрібно починати виводити власні бажання “з області підсвідомого у фокус нашої уваги”.

Фанати Ірини Горової засипали кумирку компліментами та відзначили, що її слова надихнули багатьох.

Ірина Горова заявила, що не вміє відпочивати