Життя знаменитостей обірвала аварія на дорозі: в ДТП не стало Скрябіна, Пелиха, Поплавської з “Дизель шоу”

Коли людина у розквіті літ йде з життя, це викликає справжній шок. На жаль, деякі знаменитості покинули цей світ через трагічні обставини – загинули в автотрощі.

Кузьма Скрябін

Ніхто не міг повірити, що Андрій Кузьменко здатен втрапити у ДТП. Лідер гурту “Скрябін” завжди хвалився, що їздить дуже багато й при цьому акуратно. Та 2 лютого 2015 року дорога перетворилася на каток через ожеледицю, тому й сталося непоправне.

Зірки, що загинули в ДТП

Кузьма саме повертався з концерту в Кривому Розі. За офіційною версією, його Toyota Sequoia вилетіла на зустрічну смугу, перевищивши швидкість, й зіткнулася з молоковозом. Донька артиста вважає, що це була фатальна подія. Мама Андрія ніколи не вірила у випадковість ДТП.

Ігор Пелих

Ведучий тревелшоу “Галопом по Європах” запам’ятався прихильникам жвавими рухами та милою посмішкою. Його обожнювали мільйони телеглядачів. Та 8 травня 2009 року Ігор пішов із життя через ДТП, залишивши по собі трьох дітей.

Зірки, що загинули в ДТП

Пелих із друзями їхали на весілля на Житомирщину о 5 ранку. На столичному проспекті Перемоги водій перевищив швидкість, унаслідок чого зіткнувся з іншою автівкою, яка теж мчала на шаленій швидкості. Більшість людей загинула. Натомість водій-винуватець втік із місця пригоди.

Марина Поплавська

Виходу на сцену “Дизель шоу”цієї комікеси глядачі завжди очікували з нетерпінням. Якось усім гуртом поверталися з виступу у Львові до Києва. Частина акторів воліла виїхати наступного ранку. Інші ж наполягли вирушити в ніч, щоб швидше опинитися вдома.

Зірки, що загинули в ДТП

Марина сиділа попереду, справа від водія. Коли автобус зіткнувся з вантажівкою, основний удар припав саме на цей бік. Решта членів колективу відбулася синцями та незначними ушкодженнями. Поплавській не пощастило. Поховали акторку в Житомирі, звідки вона родом.