Філіп Кіркоров подарував Павлу Зіброву перуку: артист подякував й носить цю річ, не знімаючи

Про вуса Павла Зіброва ходять цілі легенди. Та якось в інтерв'ю співак прохопився, що постійно користується перукою. Такий подарунок артисту зробив його колега з-за порєбріка.

Були часи, коли українські та російські артисти тісно спілкувалися, постійно влаштовуючи спільні концерти. За щастя, для українських виконавців вважалося потрапити під крильце до Алли Пугачової. А зробити це можна було ще й через її тодішнього чоловіка Філіпа Кіркорова.

Кіркоров подарував перуку Зіброву

Павлу Зіброву довелося якось спілкуватися з Філею. Це трапилося ще років за 10 до анексії Криму. Тож жодних причин сваритися тоді ще не було. От Кіркоров і зробив подарунок українському колезі. А артист із радістю прийняв. Перука від Кіркорова виявилася настільки якісною, що Зібров носив її, практично не знімаючи, довгі роки:

“Перуку мені подарував Кіркоров. У нього шість перук, і от свою шосту перуку він мені подарував”.

Причина носити перуку в українця дуже поважна. Павло якось мимохіть спалив материнську хату. Хотів викурити надокучливих бджіл, та щось пішло не так. Жінка залишилася без житла. Коли господиня повернулася додому, то свого будинку не побачила. Натомість поряд стояв абсолютно сивий син, винуватець трагедії. Отак і повелося, що ми бачимо брюнета Зіброва несправжнього. У нього під перукою біле волосся.

Кіркоров подарував перуку Зіброву

З вогнем артист частенько поводиться необережно. Одного разу ввечері повернувся додому. Вирішив закурити на порозі будинку. Було вітряно, і це виявилося непростою задачею. Артист приклав долоні до обличчя чиркнув запальничкою і… залишився без своїх шикарних вусів. Страхувальники оцінили шкоду, завдану обличчю співака, менш ніж у півтори сотні гривень. Відтоді Зібров застрахував вуса на цілий мільйон.