66-річний Павло Зібров готовий відмовитися від вусів: “Я зголив би свої вуса, якби зібрати гроші…”

66-річний Павло Зібров носить вуса з 16-річного віку. За пів століття практично не виходив на люди без цього атрибуту. Але тепер артист згоден поголитися начисто.

Павло Зібров сповістив про готовність позбутися власної візитної картки – вусів. Та задля цього має відбутися визначна подія. Прибрати розкішну рослинність під носом Павло Миколайович погодиться лише за величезну суму грошей.

Коли Павло Зібров збриє вуса

Якщо хтось задонатить стільки грошей, щоб вистачило на придбання танку для ЗСУ, співак піде на такий неординарний для себе крок. Зібров поставив ще одну умову – на танку обов’язково має бути написане його прізвище:

“Я б зголив би свої вуса, якщо б зібрати за зголені вуса Павла Зіброва на танк і написати “Зібров”.

Слід відзначити, що траплялися в житті артиста моменти, коли він ходив без вусів. Але вони були настільки короткими, що публіці практично не запам’яталися. Не піддався Зібров свого часу на вмовляння Алли Пугачової поголитися й вчинити скандал:

“Вона Гітлера ледь не зробила з Павла Зіброва. Я коли подивився в дзеркало, сказав: ні, нехай будуть”.

Подібне трапилося, коли Алла Борисівна робила у нас свої вечори близько 15 років тому. Натомість 2012 року Павло сам зважився на подібний крок. Артист саме давав концерти в Карпатах. Відпочиваючи в номері, подивився комедію “Діамантова рука”, де пролунала фраза: “Пачєму Валодька збріл уси?”

Коли Павло Зібров збриє вуса

Уявивши, який резонанс викличе у пресі безвусий Зібров, він взявся за бритву. До цієї події навіть концерт спеціальний підготували: “Новий я або впізнай мене у натовпі”.

Ще одного разу Павло Миколайович невдало закурив, коли на вулиці було вітряно. Підніс запальничку до обличчя занадто близько й втрапив у халепу – вуса миттю зайнялися. Добре, хоч брови вдалося врятувати.

Оскільки цей атрибут було застраховано, страхова компанія виплатила співаку компенсацію у 139 грн. Зробивши певні висновки, Зібров у 2018 році підписав із СК договір уже на мільйон гривень, застрахувавши свій бренд – вуса.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.