Сергій Поярков має 4-поверховий будинок: сусідами художника є співачка Руслана та боксер Олександр Усик

У Сергія Пояркова була квартира на Кловському спуску. Та 100 квадратних метрів видалося художнику замало, тож задумав звести просторий будинок і врешті втілив мрію у життя.

Квартиру-майстерню Сергій Поярков теж переобладнав під власні потреби. Попервах це була 3-кімнатна сталінка. Але господар зробив перепланування. Кухню було з’єднано з передпокоєм, прибрано зайві перегородки. Тож вийшли дві просторі кімнати та холл-кухня.

Сергій Поярков показав свій будинок за містом

Оскільки художник волів мати ще більше простору та обов’язково приватну територію, то задумав звести будинок. Ділянку під будинок обрали на узвишші в селі Лісники. Звідти відкривається чудовий краєвид на Дніпро та Київ.

Сергій Поярков показав свій будинок за містом

Замок має площу 580 кв.м. Тут облаштовано не лише спальні, кухню, але й 2-поверхову майстерню для господаря. Є 100-метрова тераса та зимовий сад. Будівництво розпочалося 2005 року.

Сергій Поярков показав свій будинок за містом

Вийшла 4-поверхова будівля, прикрашена п’ятьма мезонінами. Одна з башт перетворена на оглядовий майданчик. Тож можна пити каву й насолоджуватися панорамою столиці. Від ліфта Сергій чомусь відмовився, хоча для такої величної будівлі це було б не зайвим.

Сергій Поярков показав свій будинок за містом

У цьому домі подружжя виростило сина Марка та доньку Софійку. Поярков веде блог на Ютубі. Щоразу вмикається зі своєї майстерні, тож можна уважно оглянути інтер’єр. Тут і колекція пляшок, виставлених на спеціальних поличках й візерунчасті меблі, деякі з них зроблені дбайливими руками господаря, і величезний стіл, і камін із запасом дров.

Сергій Поярков показав свій будинок за містом

Та, звісно ж, повсюди розвішані картини. Своє шикарне житло художник називає дуже скромним. Це він порівнює власний маєток із сусідськими. Якось Поярков зізнався, що десь неподалік мешкає боксер Олександр Усик та розташована екологічна садиба Руслани Лижичко.