Неймовірне перевтілення у свою маму: старша донька Олі Полякової Марія здивувала новим образом

19-річна донька Олі Полякової поділилась вражаючим перевтіленням зі своєю аудиторією в Instagram. Дівчина здивувала публіку та отримала багато компліментів.

Старша донька української співачки Олі Полякової, Марія, опублікувала вражаюче перевтілення в образ відомої мами й вразила свою аудиторію неймовірною схожістю.

На своїй сторінці в Instagram Маша Полякова продемонструвала нові кадри, на яких з’явилася у повсякденному стилі та без косметики, а пізніше у тому ж відео вона показала, як змінився її вигляд після професійного макіяжу.

Старша донька Олі Полякової Марія здивувала новим образом

Поруч з блогеркою можна побачити відомого візажиста, Єгора Андрюшина, який працював над створенням цього образу. Він вирішив зробити дівчині ніжний макіяж, акцентуючи увагу на губах. Красиве перевтілення Маша доповнила, одягнувши світлу перуку й рожеву сукню. Ролик супроводжує пісня Олі Полякової “Щоб не плакати, я сміюсь”.

Старша донька Олі Полякової Марія здивувала новим образом

Сам допис Марія вирішила підписати коротко, поцікавившись у своїх фоловерів, чи сподобалось їм таке перевтілення.

“Як вам перевтілення? Схожі?”, – підписала Маша.

Прихильники засипали блогерку компліментами й підкреслили, що вона має чудовий вигляд. Проте частина підписників все ж зауважили, що помітили схожість з Анастасією Арбузовою, Надією Дорофєєвою та Тіною Кароль.

  • “На Анастасію Арбузову схожа”.
  • “Це не перевтілення, це просто фантастика”.
  • “Дуже схожі. Пару раз передивилась. На Єгора приємно дивиться”.
  • “Мені взагалі на Надю Дорофєєву”.
  • “Неймовірно красивий образ. Схожа на Олю”.
  • “Неймовірний макіяж і Маші личить білий колір”.
Старша донька Олі Полякової Марія здивувала новим образом

До слова, відео з перевтіленням Маші також було опубліковане у блозі самого візажиста та блогера Єгора Андрюшина, який став відомий завдяки своїй майстерності у створенні неповторних образів, для яких він використовує перуки та вміло наносить макіяж на моделей.