“Даю тисячу доларів одразу на карту”: Оля Полякова назвала умову, як отримати від неї грошову винагороду

Відома українська співачка пояснила, що треба зробити її підписникам, аби їм на карту одразу надійшла тисяча доларів. Зірка оголосила відносно прості умови для отримання винагороди

Оля Полякова, відома українська співачка, кумедно відповіла на нещодавній закид одіозних російських виконавців Миколи Баскова та Григорія Лепса. Артисти не так давно заявили, що платитимуть по мільйону рублів кожному, хто підіб’є техніку української армії. Відома співачка Оля Полякова не розгубилась і оголосила свою креативну акцію.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм співачка повідомила, що пропонує цілком реальне завдання. Якщо її підписникам вдасться плюнути в обличчя або дати копняка Баскову чи Лепсу, вона одразу заплатить їм тисячу доларів. Зірка розмістила на своїй сторінці доволі емоційне відео у своєму стилі та зізналась, що таку задачу, на відміну від закидів російських зірок, вона вважає реальнішим.

Оля Полякова пообіцяла підписникам тисячу доларів на картку
Оля Полякова пообіцяла підписникам тисячу доларів на картку

Знаменитість вирішила не тягнути та не інтригувати шанувальників та одразу пояснила, що саме треба зробити, аби отримати від неї грошову винагороду. За словами артистки, достатньо зробити щось одне, плювок або копняк, та зняти це на відео. До слова, кого саме “потішити” ударом так само не є важливою умовою.

“Даю тисячу доларів одразу на карту. Одразу перераховую. Знімаєте це на відео – або як плюєте в морду одному, або як даєте під сраку другому. Неважливо кому і що”, – пояснила умови своєї акції Оля Полякова.

Полякова закликала заплювати Баскова та Лепса
Полякова закликала заплювати Баскова та Лепса

Нагадаємо, що відома українська співачка Оля Полякова славиться своєю емоційністю в питаннях, що стосуються її рідної країни та людей, які намагаються зачепити її мешканців. Так, наприклад, раніше у студії “Сніданку з 1+1” артистка висловилась про скандальну Ані Лорак, зазначивши, що не може зрозуміти, як доросла людина може дотримуватися такої позиції.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.