Перевіряємо, чи існує жіноча дружба: що скажуть зіркові подружки Полякова та Єфросиніна, Подкопаєва та Лорак

Багато хто схиляється до думки, що між жінками не може існувати справжньої дружби, бо завжди у цю справу додаються заздрість, ревнощі, конкуренція тощо. Перевіримо цю тезу на знаменитостях.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна

Нині співачка та блогерка є найкращими подружками. Вони разом ведуть програму “Дорослі дівчата” на Ютуб-каналі. Під час шоу частенько діляться заповітними секретиками з життя. Одним словом, дівчата нерозлийвода. Та так було далеко не завжди. Оля з Машею познайомилися 2010 року.

Чи існує зіркова жіноча дружба

Єфросиніна вела шоу, а Полякова не лестиво висловилася про одну зі співачок. Звісно, Маша не змовчала. Оля затамувала образу. Помстилася за кілька років, коли не прийшла до колежанки на інтерв’ю в “Екзамен”. Та все це в минулому. Нині вони найкращі подружки – разом не лише працюють, але й відпочивають.

Лілія Подкопаєва та Ані Лорак

Гімнастка та співачка дружили з юності. Лорак похрестила старшу доньку Лілії, яку та назвала на честь кращої подружки Кароліною. Навіть коли роз’їхалися по різних країнах – США та росія – підтримували стосунки. Ще 2021 року подружки зустрічалися в Києві й чудово провели час.

Чи існує зіркова жіноча дружба

Та коли почалася велика війна, Подкопаєва на весь світ кричала про агресію щодо її країни. Натомість Ані не прохопилася й словом про це. Такої підступності Лілія не очікувала. За 3 місяці повномасштабної війни вона втямила, що від Лорак годі очікувати засудження. Відтоді дружбі прийшов кінець.

Любава Грешнова та Галина Безрук

Обидві акторки багато знімалися у рф. Та після 24 лютого 2022 року Любава покинула країну-агресорку, а її найкраща подружка Галина залишилася. Відтоді вони припинили спілкування.

Чи існує зіркова жіноча дружба

Грешнова намагається знайти виправдання для куми. Мовляв, у її чоловіка та дитини російські паспорти. Якби Безрук надумала виїхати, Артем Алексєєв не віддав би їй донечку. Та хай там як, жіночій дружбі прийшов кінець.