Збудували щастя на нещасті інших: Падалко, Матвієнко, Полякова, Дорофєєва розбили сім’ї заради свого кохання

Деякі зірки спростували народний вислів про те, що "на чужому щастя свого щастя не збудуєш". Розбивши сім'ю своїх коханих, вони створили, на диво, міцні й довготривалі стосунки.

Марічка Падалко

Майже півтора десятиліття телеведуча живе душа в душу з Єгором Соболєвим. У пари зростають трійко дітей – Михайло, Катруся та Маша. Пару звів Майдан 2024. Вони відчули симпатію один до одного, але не поспішали віддаватися почуттям, оскільки обоє були одруженими.

Зірки, які розбили сім’ї

Та коли Марічка дізналася, що разом із чоловіком народилися в один день – 26 лютого – втямила, що це і є доля. Тож Падалко припинила 15-річний перший шлюб і вийшла заміж удруге.

Оля Полякова

Цьогоріч співачка відзначатиме 20-річчя шлюбу з Вадимом Буряковським. Разом вони виховують двох донечок Марію та Алісу. Та були часи, коли Оля брала участь у любовному трикутнику. Вони познайомилися, коли молода виконавиця виступала на дні народження чоловіка.

Зірки, які розбили сім’ї

Відтоді почали зустрічатися. Невдовзі Вадим розлучився з дружиною, з якою не мав дітей, і зробив пропозицію блондинці. І хоч між подружжям вряди-годи виникають непорозуміння, вони міцно тримаються один за одного.

Тоня Матвієнко

Співачка не соромиться, що відбила Арсена Мірзояна у дружини, вважаючи закоханість вагомим аргументом у цій справі. Співаки познайомилися, коли брали участь у шоу “Голос країни”.

Зірки, які розбили сім’ї

Попри те, що в Арсена була дружина та двоє синів у Запоріжжі, полум’я кохання заполонило серця обох. Перша дружина й досі ображається на Антоніну, що влізла в родину, а от сини музиканта залюбки спілкуються не лише з батьком, але й з його другою дружиною.

Надя Дорофєєва

Артистка жила в щасливому шлюбі з Володею Дантесом. Дружили сім’ями з Кацуріними, які виховували двох маленьких дітей. Треба ж було такому статися, що в якийсь момент Надя відчула потяг до ресторатора Міші.

Зірки, які розбили сім’ї

Тож розлучення було справою вирішеною. Дантесу нічого не залишалося, як зблизитися з Дашею, яка, як і він, залишилася після зради чоловіка біля розбитого корита.