Ірина Сопонару показалась на “ненудних” кадрах із колегою Тарасом Цимбалюком: “З Рісом яскравіше”

Ірина Сопонару опублікувала нове відео у своєму фотоблозі, де показала кілька кадрів з Тарасом Цимбалюком й підписала, що Instagram — не реальне життя.

Українська акторка та зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару вкотре потішила своїх шанувальників новим контентом. На своїй сторінці у Instagram знаменитість опублікувала коротке відео, на якому представила кілька кадрів з актором театру та кіно Тарасом Цимбалюком.

Нещодавно Ірина Сопонару поділилась роликом, який змонтувала з кількох фотографій, де зображена разом з Тарасом Цимбалюком. На знімках видно спільні моменти акторів і кадри з фотосесій. Публікацію супроводжує пісня Jessi “ZOOM”. Сама ж акторка вирішила підписати відео коротко англійською мовою:

“Інстаграм – не реальне життя”.

Прихильники Ірини засипали нову публікацію вподобайками та залишили теплі коментарі. Також одна з підписниць поцікавилась у акторки, коли можна буде побачити схожу фотосесію з нареченим-британцем знаменитості. На що Ірина відповіла інтригуюче:

“З Рісом є яскравіше”.

Ірина Сопонару показала кадри з Тарасом Цимбалюком

До слова, нещодавно Ірина Сопонару поділилась тим, якою була реакція її чоловіка на поцілунки з Тарасом Цимбалюком, з яким вона грає закоханих у виставі “Наші Кайдаші”. Тоді вона розповіла, що її наречений підтримує кар’єру в театрі та розуміє, що на сцені актори виконують свою роль. Також вона додала, що все ж радилася з Рісом щодо цього питання.

“Я з ним порадилася, запитала – можна чи не можна. Усе добре”, – зазначила Сопонару.

Ірина Сопонару показала кадри з Тарасом Цимбалюком

Нагадаємо, що закохана пара Ірина та Ріс почали зустрічатися з 2021 року. З’їхались вони на початку повномасштабного російського вторгнення, згодом поділилися планами відсвяткувати весілля у травні 2024 року. Відомо, що акторка вже познайомилась зі сім’єю свого коханого, і ця зустріч пройшла добре.