“Я думав”: британський наречений Ірини Сопонару розкрив причину, чому довго не робив пропозицію коханій

Відома українська актриса Ірина Сопонару збирається виходити заміж за свого британського нареченого. Як виявилось, Ріс довго не наважувався зробити пропозицію руки та серця дівчині

Ірина Сопонару, відома українська актриса та гумористка, давно будує стосунки зі своїм коханим Рісом з Великобританії. Не так давно чоловік освідчився знаменитості та запропонував їй вийти за нього заміж. Втім, як виявилось, наречений Ірини Сопонару довго “тягнув” із пропозицією руки та серця, а нещодавно стало відомо, чому Ріс не наважувався на такий важливий крок.

У новому випуску шоу “Ближче до зірок” Ріс розповів, що для нього було важливим продумати все до останньої деталі. Чоловік довго думав, як правильно зробити пропозицію своїй коханій так, щоб вона запам’ятала цей день на все своє життя. Як зазначив наречений Ірини Сопонару, на організацію ідеальної пропозиції у нього пішло 5 місяців.

Ірина Сопонару та Ріс збираються відгуляти весілля у травні наступного року
Ірина Сопонару та Ріс збираються відгуляти весілля у травні наступного року

А ось відома українська актриса Ірина Сопонару таки запам’ятала той самий день. Про момент, коли Ріс зробив їй пропозицію, зірка згадує з усмішкою. Тоді, зізнається актриса, вона все розуміла та підозрювала, що найімовірніше бойфренд освідчиться їй. Втім, знаменитість таки долали сумніви та вона думала – якщо цього вечора Ріс не наважиться на такий романтичний крок, це виявиться дуже жорстоко.

Втім, чоловік таки наважився на пропозицію. Ріс подарував своїй коханій альбом, в якому були всі фотографії з самого початку їхніх стосунків і до дня, коли британець освідчився дівчині. На останній сторінці подарованого альбому Ірина Сопонару побачила конверт, в якому виявилась фотографія її обручки та запитання, чи погодиться вона вийти заміж за свого коханого.

Наречений Ірини Сопонару Ріс зізнався, чому довго не робив пропозицію своїй коханій
Наречений Ірини Сопонару Ріс зізнався, чому довго не робив пропозицію своїй коханій

Нагадаємо, що стосунки зіркової пари почались декілька років тому, коли у київській кав’ярні Ірина Сопонару зустріла свого майбутнього нареченого. Нині зіркова пара активно готується до весілля. На своїй Інстаграм-сторінці актриса розповідала, що свято заплановане на травень 2024 року. Крім того, Сопонару зі своїм нареченим складають списки запрошених гостей та обирають місце, де святкуватимуть своє весілля.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.