Спростував усі чутки: Потап “повстав із мертвих” і показався з Настею Каменських та ще двома дівчатами

Потап порадував аудиторію новим фото з Каменських. У своєму пості репер з іронією пригадав розмови про свою смерть та спростував чутки щодо розлучення з дружиною.

Шоумен Потап опублікував фотографію з Настею Каменських, і з іронічним настроєм пожартував щодо недавньої інформації про свою смерть та чуток про можливі складнощі в стосунках з дружиною.

У своєму фотоблозі в Instagram відомий репер опублікував новий пост, де представив публіці знімок, на якому зображена його кохана Настя Каменських, сам артист і ще дві красуні. У цьому пості знаменитість вирішив пожартувати, підписавши, що після смерті “воскреслий Потап” зустрів колишню дружину, яка зустрічається з іншим чоловіком. Після цього артист звернувся до журналістів, зауваживши:

“Я зробив свою роботу за Вас”.

Таким чином, Потап спростував розмови про складнощі у стосунках з Каменських і показав, що насправді сприймає всі чутки як жарт. Шанувальники відгукнулися на цю публікацію позитивно, залишивши теплі коментарі в підтримку свого кумира.

  • “Потапе я вас обожнюю”.
  • “Добре, коли в Олексія Андрійовича все чудово та прекрасно”.
  • “Сам себе поховав, сам і воскресив”.
  • “Насправді то вже фотки з потойбіччя”.
Потап показався з Настею Каменських та ще двома дівчатами

Нагадаємо, що недавно, 1 квітня, на одному з YouTube-каналів випустили відео, де повідомили про раптову смерть Потапа. Ця інформація викликала гучні обговорення серед українських шанувальників репера. Тому він вирішив опублікував скриншот з цього відео і доповнив його смайли стиснутих разом рук.

Зауважимо, не всі шанувальники та читачі артиста сприйняли такий жарт з розумінням. Більшість висловила своє незадоволення просто під постом. Згодом чоловік спростував всі розмови та опублікував пост, де поділився, що почувається добре. Своєю чергою, читачі побажали артисту щасливого життя.