Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Сергій Ребров одружився з Анною 2016 року. Відтоді родина двічі поповнювалася. Спочатку на світ з’явився Микита, потім Сашко. Днями відзначили 6-річчя меншого нащадка. З цієї нагоди щаслива матуся поділилася в Інстаграм світлинами.

Анна назвала іменинника “найніжнішим хлопчиком у світі”, а обох синів охрестила “подарунками долі”. Жінка відзначила, що у дітей різні характери, але батьки дозволяють їм проявляти всі свої риси по максимуму.

Як виглядають сини Сергія Реброва

Чи є серед захоплень дітлахів татів вид спорту – футбол – поки незрозуміло. Але фото з м’ячем присутнє. Значить, підростає гідна зміна. До речі, важливий для України футбольний матч з Ісландією Сашко й Микита дивилися разом зі старшим братом Дмитром, убравшись у спортивну форму збірної. Усі щиро раділи перемозі наших хлопців та виходу на Євро 2024.

Як виглядають сини Сергія Реброва

Стосунки з Анною в Сергія почалися, коли він був ще одруженим із Людмилою. З першою дружиною Реброва сталася велика неприємність. Ще 2013 року вона від’їжджала від бази київського “Динамо” й зіткнулася з “Жигулями”.

Як виглядають сини Сергія Реброва

Унаслідок ДТП загинула вагітна жінка, яка перебувала в легковику, та отримав травми її чоловік. Після цих подій Людмила Реброва виїхала до Великобританії та більше в Україну не повернулася. Отже, Сергію довелося облаштовувати сімейне життя з іншою жінкою.

Ребров захоплюється не лише футболом. Тренер є радіоаматором. Це хобі настільки серйозне, що Сергій є майстром спорту з радіоспорту. У цій царині він навіть на початку 2000-их отримав звання чемпіону Європи та світу.