Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Андрій Шевченко – легендарний український футболіст, який нині відомий на весь світ. Чоловік зміг побудувати не лише приголомшливу спортивну кар’єру, а й створити міцну сім’ю. Андрій Шевченко знаходиться у шлюбі з жінкою на ім’я Крістен Пазік вже 20 років і вони мають чотирьох спільних дітей.

Хто така Крістен Пазік

Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

Крістен Пазік – у минулому відома американська і британська модель, яка має польське коріння. З Андрієм Шевченко Крістен познайомилася у 2002 році на вечірці відомо дизайнера Джорджіо Армані. На той момент і Крістен і Андрій були публічними людьми і вони вирішили не афішувати стосунки. Вже через 2 роки, у 2004 році, закохані таємно одружилися у Вашингтоні і у тому ж році вони вперше стали батьками: у жовтні 2004-го народився їх первісток Джордан Шевченко.

Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

Тоді Крістен Пазік взяла паузу у своїй модельній кар’єрі і посвятила всю себе сім’ї та материнству. Через 2 роки після народження первістка на світ з’явився другий син – Крістіан, у 2012 році народився третій син Олександр, а у 2014 – хлопчик на ім’я Райдер-Габріель Шевченко.

Спільна фотографія сімейства Андрія Шевченка

Як зараз живе зіркове подружжя

Вже понад 15 років зіркове сімейство проживає у Великій Британії у просторому маєтку. Старшому сину Шевченка Джордану 20 років. Наразі він навчається в одному з найпрестижніших університетів світу у Єлі, США.

Як виглядає старший син Андрія Шевченка Джордан

А ось 17-річний син Крістіан пішов по стопам батька і розвиває свою футбольну кар’єру. Спочатку він грав в академії “Челсі”, а у 2023 році  він перейшов до клубу “Вотфорд”, підписавши дворічний контракт.

Андрій Шевченко з дружиною і синами

Молодші діти Крістен і Андрія наразі здобувають середню освіту у школі.

Варто відзначити, що після початку повномасштабної війни в Україні Андрій Шевченко почав активно допомагати своїй Батьківщині, зокрема фінансами. Підтримку Україні також виразила дружина футболіста Крістен і старший син Джордан.