Народжені 2024 року: Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський стали батьками – як виглядають діти

Серед знаменитостей у 2024 році розпочався справжній бебі-бум. Так, батьками нещодавно стали Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський. Як виглядають нащадки?

Олександр Усик

Видатний боксер став вчетверте татусем у січні. Дружина Олександра Катерина подарувала голові багатодітної родини донечку Марійку. На жаль, сам Усик не зміг перебувати поряд із породіллею, оскільки готувався до важливого бою.

Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський показали своїх дітей-немовлят

Час спливає швидко. І ось уже малеча відзначила 3 місяці. З цієї нагоди щаслива матуся виклала в мережу Інстаграм світлину, на якій 13-річна Ліза обіймає свою малюсіньку сестричку. Дитинка доволі осмислено позирає в об’єктив. Сама Катерина на іншій світлині тримає Марічку, коли тій було 2,5 місяці.

Лілія Ребрик

З нагоди дня народження середньої доньки Поліни ведуча виклала в мережу Інстаграм світлини з дня святкування. Батьки й три донечки вбралися у рожеві луки від одеських дизайнерів і влаштували фотосет на свіжому повітрі.

Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський показали своїх дітей-немовлят

Маємо можливість оцінити, наскільки підросла найменша дитина родини Ребрик-Дикого, яка з’явилася на світ 15 березня. Щоправда, матуся вирішила не показувати обличчя 1,5-місячної крихітки, міцно притиснувши Аделіну до себе.

Віталій Козловський

Подробиці особистого життя співака ми дізналися зовсім нещодавно. Виявляється, 2017 року Віталій зробив пропозицію Раміні Есхакзай. Його піар-директорка була присутня при цьому. А невдовзі наречена застала коханого в ліжку з Юлією Бакуменко й скасувала заручини.

Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський показали своїх дітей-немовлят

Та всі ці пристрасті давно в минулому. Козловський одружився з Юлією наприкінці 2023 року. А в лютому пара стала батьками. Первістка назвали Оскаром. Щасливий татусь був присутній під час партнерських пологів. А згодом попрощався з родиною й повернувся на місце служби.