Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Георгій Хостікоєв не любить говорити про особисте. На його сторінці в Інстаграм є лише привітання для дружини Марини Ягодкіної. Вона теж акторка, тож молодята і вдома, і на роботі завжди разом.

Георгій Хостікоєв вбрався як справжній англієць

А от чи є у подружжя діти, незрозуміло. Про це син Анатолія Хостікоєва жодним словом ніколи не прохопився. Якщо порівняти схожість між татом і сином, то знайдеш небагато спільних рис.

Георгій Хостікоєв вбрався як справжній англієць

Анатолій Георгійович статний, великий, сивочолий чоловік. Натомість Георгій Анатолійович стрункий, дуже вертлявий та має довгі хвилясті чорні кучері. Свій Інстаграм 42-річний чоловік веде англійською мовою. Тож не виключено, що нині перебуває за межами України.

Георгій Хостікоєв вбрався як справжній англієць

У різних постах Хостікоєв-молодший показує себе в найнесподіваніших образах. Ось ми бачимо Георгія – справжнього англійського денді з тоненькими вусиками. Він вбраний у сіру кепі. Поверх світлої сорочки натягнув тонкий пуловер. Доповнив лук шкіряною курточкою з трикотажним коміром:

“Трішки британського стилю”.

Так Георгій схарактеризував свій фотосет. А одна з підписниць навіть переплутала його з Шерлоком Холмсом. На наступному відео Хостікоєв вбраний у той же одяг, але поводиться вже зовсім не вишукано.

Більше схожий на гопника, який ховається за кутом, смалить цигарку, а коли бачить надпис “Не палити!”, замість того, щоб загасити її, просто прикриває застережну табличку рукою. Далі епопея з табличками триває. Актор натрапляє на попередження про слизьке тротуарне покриття. Та перед тим, як побачити її, він уже встигає послизнутися.