Фігура мрії: Настя Каменських показала, чому завжди знаходиться в центрі уваги Потапа та інших чоловіків

Настя Каменських, відома українська співачка, не так давно вирішила змінити свою зовнішність. Знаменитість відкоригувала свій раціон і почала активно займатись спортом.

Відома українська співачка Настя Каменських останнім часом активно стежить за своїм здоров’ям і фігурою. Деякий час тому знаменитість повідомила, що має намір змінити раціон і ставлення до спорту. Тепер зірка показала результати свого схуднення.

На фотографіях, які артистка опублікувала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, знаменитість продемонструвала кадр у спортивному одязі.

Настя Каменських схудла

Крім фотографій, відома українська співачка також розповіла про свій досвід схуднення. За словами артистки, вона протягом усього свого життя контролювала кожен його аспект. Це і стало причиною, чому їй вдалось вперше привести себе до ідеальної форми.

Українська співачка Настя Каменських продемонструвала результати схуднення на своїй сторінці
Українська співачка Настя Каменських продемонструвала результати схуднення на своїй сторінці

Знаменитість пригадала, як завдяки власній самодисципліні вона проводила виснажливі тренування та підтримувала суворий режим харчування. Зірка планувала відпочинок і роботу, робила доглядові процедури.

Настя Каменських пригадала, як вона працювала “ніби робот”, але завдяки цьому їй вдалось виконати багато задач, які давали чудові результати – і в професійному, і в особистому житті. Втім, тоді артистка не замислювалась про те, що такі навантаження будуть мати наслідки.

Українська співачка Настя Каменських продемонструвала результати схуднення на своїй сторінці
Українська співачка Настя Каменських продемонструвала результати схуднення на своїй сторінці

Саме тому, поділилась Настя Каменських у своєму новому дописі, вона вирішила докорінно змінити своє життя та ставлення до спорту. За словами зірки, вона усвідомила, що справжня турбота про себе починається не з постійних тренувань і дієт, а з любові до свого тіла та себе.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.