52-річний суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінився до невпізнаваності: що зробив зірка зі своїм тілом

Ектор Хіменес-Браво змінився за останні роки до невпізнаваності. А все завдяки спорту: як зірка досяг цього результату та що зробив, аби мати таку форму тіла?

Ведучий проєкту Ектор Хіменес-Браво доволі часто публікує та розповідає про своє схуднення та як він долав зайву вагу. Шеф-кухар займається спортом регулярно, і навіть коли досяг своєї мети, не перестав відвідувати спортзал, все тому, що зірка впевнений, тіло потребує завжди уваги, а спорт – це тільки регулярна праця над собою. Тому у його блозі доволі часто з’являються фото й відео, як він займається на тренажерах.

Ектор показував у своїх сторіс, як він змінився з 2016 року, де в нього була зайва вага. Зараз він перетворив весь зайвий жир у потужні м’язи, фото шеф-кухаря виглядають привабливо та у коментарях вже неодноразово зазначали, що він справжній качок.

Ектор Хіменес-Браво розповів, як досягнув бажаної фізичної форми
Ектор Хіменес-Браво розповів, як досягнув бажаної фізичної форми

Шеф-кухар ділився своєю історією, що схуднення та підняття м’язів, це, звісно, нелегкий процес, а доволі складний, але як він зазначив, процес до успіху не має бути легким. Зірка розповідає, що він намагається із самого початку дня займатись спортом, бо це надає йому прекрасний настрій на весь день та почуття впевненості.

52-річний Ектор має шалений результат у своєму віці та вже не уявляє своє життя без спорту. Звісно, для його роботи бути витривалим, це дуже гарний плюс, тому шеф-кухар зробив собі не лише красиве та приємне тіло, а й полегшив собі життя, прибравши зайву напругу.

Спорт – це можливість відволіктись, занурити у свої думки, своєчасна терапія, яка лікує як зсередини, так і ззовні. Але раніше кухар не мав такої любові до спорту та навпаки мав не таку привабливу форму. Він вчасно почав працювати над собою та прийшов до змін лише через регулярність та правильний підхід. Шеф-кухар прийшов до рішення, що потрібно щось змінювати, коли зрозумів не лише, що йому візуально не подобається його тіло, а й фізично це впливало на його здоров’я.

Ектор Хіменес-Браво розповів, як досягнув бажаної фізичної форми
Ектор Хіменес-Браво розповів, як досягнув бажаної фізичної форми

“Це не тільки погано виглядало, а ще дуже шкодило моєму здоров’ю”.

Також шеф-кухар у своєму блозі закликає не критикувати людей за будь-яку вагу та форму тіла, тому що є генетика та є здоров’я, через яке іноді неможливо контролювати своє тіло.

Також у своєму блозі зірка зізнавався, що проходив терапію біопеллетами – це встановлення пеллет, яке допомагає тіло відновити фігуру, придає більше енергії, підвищує фізичну витривалість та підтримує м’язову масу. Це заміна підтримуючих щоденних таблеток та одноразову процедуру.

Популярне

Схожі статті

Шовкопляс кадрить Гордєєва як може? Схудла, змінила зачіску та стала наряджатися у червоне — а він все ніяк

Інтриги та чутки завжди були й будуть частиною життя зірок шоу-бізнесу. Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову змогли привернути увагу глядачів та викликати інтерес до "Сніданку з 1+1".

Усією родиною підсіли на роли з баклажанів із сиром у найсмачнішому соусі: готую кожного тижня і не набридає

Роли з баклажанів із сиром у томатному соусі – це вишукана, але водночас проста у приготуванні страва, яка підкорить ваші серця. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь кожним шматочком!

Завжди поряд, де б не були: Джамала показала свого енергійного, бадьорого та досить молодого батька (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала нещодавно поділилася з шанувальниками фотографіями свого батька. Судячи з них, він є чудовим прикладом того, як можна залишатися молодим попри роки.