У домашніх шортиках і майці. Настя Каменських стала зіркою номер 1, яка зробила целюліт смачною принадою

Настя Каменських, яка раніше комплексувала через свою вагу, зараз прийняла себе зі всіма особливостями своєї фігури. Артистка не фотошопить свої знімки і сміливо може показати навіть целюліт.

36-річна співачка Настя Каменських багато років поспіль вважається однією з найкрасивіших жінок України. Незважаючи на те, що співачка то худне, то гладше, кількість її прихильників не змінюється. Настя завжди мала пишні форми і це, швидше, її перевага ніж недолік.

Настя Каменських у коротких шортах показала свій целюліт
Настя Каменських у коротких шортах показала свій целюліт

Каменських, як і більшість медійних людей, регулярно стикається з хейтом. Співачку часто критикують за зайву вагу і не ідеальне тіло. Каменських зізнається, що раніше комплексувала з приводу зайвих кілограмів. Співачка весь час намагалася схуднути і сиділа на дуже жорстких дієтах.

Та все змінилося, коли Каменських у 2018 році вирішила підійти до питання схуднення з іншого боку. Настя почала працювати з нутриціологом і підібрала для себе той тип харчування, який буде корисним і сприятиме зниженню ваги. Додавши у своє життя спорт, співачка швидко прийшла у форму.

Настя Каменських показала свою 69-річну маму, яка вражає виглядом
Настя Каменських у коротких шортах показала свій целюліт

Після початку повномасштабної війни в Україні на фоні стресу Каменських знову погладшала. Співачка зізналася, що набрала 7 кг. Та на цей раз Настя вирішила не худнути кардинально. Настя заявила, що нарешті прийняла особливості свого тіла і просто хоче бути здоровою та щасливою. Більше ніяких виснажливих дієт та жорстких тренувань.

Зараз співачка без проблем може опублікувати знімки, на яких видно, що вона має недосконалу фігуру. Так, нещодавно Каменських оприлюднила фото, на якому вона позує у коротких домашніх шортах та короткій майці. Співачка була без граму макіяжа та з вологим волоссям. У підписі до знімку Каменських зазначила, що щоранку піклується про себе: обов’язково їсть корисний сніданок, займається спортом, а також доглядає за шкірою обличчя.

 

Користувачі мережі відреагували на фото Насті у коментарях. На цей раз співачку не критикували за те, що вона вона має не ідеальне тіло. Прихильники підкреслили, що співачці дуже пасують її форми.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.