Хоче струнку фігуру і об’їдається кебабами: Ані Лорак ледве втислася у вузьку сукню для червоної доріжки

Колись відома в Україні співачка Ані Лорак показалась на червоній доріжці на музикальному фестивалі у Баку. Зірка розповіла, як стежить за фігурою.

Ані Лорак багато років тому була популярною в Україні співачкою. Втім, після переїзду до столиці рф зірка втратила прихильність чималої частини своїх фанатів. Хай там як, але артистка і досі веде активну професійну діяльність і ділиться цікавими світлинами та відео.

Крім того, знаменитість час від часу стає гостею різноманітних заходів. Тепер Ані Лорак разом із донькою Софією прилетіла до столиці Азербайджану Баку. Там вони відвідали червону доріжку на честь відкриття музичного фестивалю Dream Fest.

Ані Лорак розповіла про схуднення

На червоній доріжці у зірки взяли інтерв’ю. Вона зазначила, що дуже турбується про власну фігуру та думає, що для кожної дівчини це важливо, а особливо влітку. За словами знаменитості, навіть у подорож до Баку вона взяла із собою спортивну форму.

Відома співачка на фестивалі у Баку розповіла, як стежить за фігурою та чи займається спортом
Відома співачка на фестивалі у Баку розповіла, як стежить за фігурою та чи займається спортом

Ані Лорак додала, що вона разом із донькою оселилась у просторому готельному номері, а тому має можливість займатись там спортом. Зірка планує робити гімнастику кожного ранку, аби приховати наслідки свого гастрономічного туру столицею Азербайджану.

Знаменитість не стала приховувати, що вони з донькою вирішили поласувати у місцевих ресторанах. Ані Лорак розповіла, як вони наїлись кебабами. Втім, за усмішкою та хорошим настроєм зіркових мами та доньки можна зробити висновок, що вони зовсім не шкодують про це.

Відома співачка на фестивалі у Баку розповіла, як стежить за фігурою та чи займається спортом
Відома співачка на фестивалі у Баку розповіла, як стежить за фігурою та чи займається спортом

Для походу на червону доріжку Ані Лорак обрала чорну сукню цікавого крою. Знаменитість створила елегантний образ. Довга сукня візуально робила її вищою та стрункішою. Варто зазначити, що Ані Лорак відвідала захід у вдалому образі.

Популярне

Схожі статті

“Більше 10 місяців не бачив моє сонечко!”: старший син Андрія Джеджули поряд, тепер і з донькою зустрівся

Врешті й до Андрія Джеджули дійшла ця радісна подія. Шоумен не бачив молодшу донечку більш як 10 місяців. Урешті довгоочікувана зустріч відбулася. Обоє – тато й доня – були на вершині щастя.

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!