Екс-дружина Володимира Остапчука показала колишньому чоловікові, кого він втратив: чарівні фото Олени Войченко

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Олена Войченко поділилася у своєму особистому блозі красивими літніми фото, продемонструвавши себе щасливою і усміхненою.

Про розлучення українського телеведучого Володимира Остапчука з дружиною Оленою Войченко знає буквально кожен.

Пара розлучилася на початку 2020 року і з тих пір у ЗМІ з’являються нові подробиці їхнього особистого життя.

Екс-подружжя абсолютно не соромиться привселюдно звинувачувати один одного в неадекватності, радити пройти психологічну експертизу, ділити майно і всіляко конфліктувати. Загалом, вся брудну білизну Остапчуків в один момент стало темою номер один в середовищі українського шоу-бізнесу.

Сам же Володимир не довго нудьгував по сімейному житті і представив громадськості свою нову кохану — нотаріуса Христину Горняк.

Войченко теж вирішила не впадати в депресію після розлучення — багато користувачів мережі і спільних знайомих помітили, що вона розцвіла після розриву. На доказ Олена влаштувала собі красиву фотосесію, результатом якої поділилася з громадськістю.

Олена Войченко

Багато підписників залишили дівчині десятки приємних коментарів під знімками. “Красива ви жінка, тільки більше ніколи не дозволяйте собі вибирати роль жертви. Вони того не варті. Удачі вам в любові”, — пишуть користувачі мережі.

Олена Войченко