Зоряні доньки, які хочуть затьмарити своїх відомих мам в Інстаграме і вже непогано заробляють на їх славі: Маша Полякова, Злата Мітчелл, Лєра Педан і ін.

Серед нових облич українського бомонду безперечно варто очікувати спадкоємців знаменитих батьків, які вже зараз переходять в підлітковий вік. У багатьох з них давно є свої особисті, досить успішні профілі в соціальних мережах. Про що ж пишуть діти знаменитостей, ким планують бути і чи піде хтось по стопах батьків? Ось що ми знаємо про них.

Поки зірки вітчизняного шоу-бізнесу залишаються в піку своєї популярності, все-таки не варто забувати, що вони не молодіють – і на зміну прийде нове покоління молодої крові.

Марія Полякова

У 15-річної дочки співачки і поп-діви Олі Полякової вже 160 тисяч передплатників – Марію люблять і знають більше за інших спадкоємиць відомих мам. Вона активно веде свій аккаунт, популяризує його і відповідає на коментарі шанувальників, дає поради про моду і київське дозвілля.

Марія Полякова

Дівчина, як і мама, не обділена гумором і саме тим симпатична – якщо до інших представників «золотої молоді» бувають претензії про зарозумілість, то Маша без проблем жартує про свої недоліки і щира в словах і діях.

Маші Поляковій всього 15 років

Злата Мітчелл

Телеведуча Ольга Фреймут зараз у всю займається вихованням двох менших дітей, поки 14-річна Злата завойовує свою особисту фан-базу – дівчинка має намір стати найпопулярнішою і без маминої популярності, а сама вона носить прізвище свого британського батька.

Злата Мітчелл

Вона працює в різних напрямках, займаючись танцями, стилем і фотографією. Але поки свої пости Злата ніяк не монетизує, та й переходити в бізнес теж не поспішає.

Злата Мітчелл відпочинку

Лера Педан

У колеги Фреймут по «Новому каналу» Олександра Педана теж є 13-річна донька – дівчинку звуть Лера, і виглядає вона зовсім дорослою, викликаючи питання у необізнаних про їх спорідненість. Але ж журналісти навіть колись думали, що вона – нова подруга ведучого!

Лера Педан

У своїх думках і постах дівчинка дуже приземлена, зовсім не «зірка», а веде себе, як будь-який адекватний підліток. Вона захоплюється макіяжем і хоче працювати в цьому напрямку.

Варвара Кошова

Комік Євген Кошовий може похвалитися своєю красунею – Варварі вже (або тільки) 11, але вона заслужила загальну любов своїми теплими, відкритими і душевними постами.

Варвара Кошова

Вона по-дитячому безпосередня в ідеях і викликає розчулення, постійно виставляє кумедні фото і колажі з сімейного архіву.

Варвара Кошова

А коментарі юної Вари свідчать про те, що татове почуття гумору явно дасть можливість продовжити його кар’єру.

Марія Кравець

Олена Кравець, близька подруга і колега Кошового, виховує дочку Марію – вона рідко з’являється в соціальних мережах і частіше виставляє тематичні фото, ніж особисті або сімейні.

Маша Кравець

Дівчина явно захоплюється модою і обожнює стиль 1990-тих, тому її акаунт сповнений фотографіями з цієї естетикою. Також Марії близькі танці і вивчення іноземних мов – вона любить подорожувати.

Маша Кравець з подругою

17-річна дівчина відразу після закінчення школи пішла жити окремо і знімає з подругою квартиру, а заробляє на неї модельними зйомками.

Маша Кравець підробляє моделлю

Сара Кіперман

10-річна молодша дочка Віри Брежнєвої вже має сторінку в Інстаграмі.

Сара Кіперман

Найчастіше виставляє різні дитячі дурниці, але недавно здивувала своїм дорослим макіяжем.

Сара Кіперман виглядає набагато старшою за свої 10 років