Борис Галкін висловився про смерть пасинка і зірки “Далекобійників” Владислава: “Впевнений, що його вбили”

Більше 10 років тому зірка серіалу "Далекобійники" Владислав Галкін пішов з життя, а таємниці його загибелі досі не розкриті. Вітчим артиста впевнений, що пасинка вбили.

Борис Галкін, відомий радянський і російський актор, став гостем програми “Доля людини” з Борисом Корчевніковим. Там він розповів про найбільш непрості періоди в житті, одним з яких стала смерть прийомного сина.

Владислав таємничо помер у лютому 2010-го, коли йому було 38. Його тіло знайшли у власній квартирі після того, як Борис за день до цього забив на сполох, пов’язаний з тим, що пасинок більше доби не виходив на зв’язок. Тоді додому до Галкіна-молодшого приїхали друзі, але двері ніхто так і не відкрив. Незабаром її відкрила бригада рятувальників, після чого Владислава виявили бездиханним і лежачим долілиць.

Кадр из сериала Дальнобойщики
Кадр з серіалу Далекобійники

Офіційною причиною смерті була назвала зупинка серця внаслідок гострої серцевої недостатності, проте, Борис вважає, що його хтось навмисно позбавив життя, а послужив початком цієї трагедії скандал навколо Влада.

У той період ЗМІ трубили про те, що актор страждає від алкоголізму, потім він потрапив в сутичку зі співробітниками правоохоронних органів, яка закінчилася принизливим і болючим судом. Паралельно з усім цим головний герой “Далекобійників” переживав важке розставання і незабаром його не стало. Щоб очистити честь сина, Борис зняв зворушливий фільм на його пам’ять під назвою “Він ось такий, Владислав Галкін!”.

Владислав и Борис Галкины
Владислав і Борис Галкіни

В “Долі людини” Корчевніков підняв тему його смерті, на що Галкін-старший відповів, що до сих пір вважає, що пасинка вбили. За його словами, в квартирі були сліди крові — на стіні, на келиху. Чия вона — невідомо, оскільки слідчих це не цікавило. Крім того, в кімнаті на столі стояв томатний сік, який Галкін-молодший ніколи не пив.

Борис Галкин в программе Судьба человека
Борис Галкін у програмі Доля людини

Борис розповів, що незадовго до смерті Владислав зняв зі свого банківського рахунку 100 з гаком тисяч доларів на капітальний ремонт, зберігав він ці гроші вдома, під час обшуку їх не знайшли. Крім того, йому приходили численні повідомлення з погрозами, а вже після того, що сталося, Борис виявив в його телефоні кілька номерів з підписами “Ворог”:

“Коли Влада не стало, я дзвонив по всім цим номерам, але жоден з них не відповідав”, — підсумував Галкін.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.